T Talha Bakann Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 160 16 Mayıs 2021 #1 Discord'u aktif kullanmadığım dönemde görev yöneticisinden açılmasını engellemiştim. Şu an aktif kullanıyorum ve yeniden açmak istiyorum ama görev yöneticisinde Discord yok. Bakşa bir yolu var mı tekrar açmamın? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-05-16 212259.png 37,1 KB · Görüntüleme: 52
Discord'u aktif kullanmadığım dönemde görev yöneticisinden açılmasını engellemiştim. Şu an aktif kullanıyorum ve yeniden açmak istiyorum ama görev yöneticisinde Discord yok. Bakşa bir yolu var mı tekrar açmamın?
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Mayıs 2021 #11 Görev yöneticisi > Başlangıç > Update'ye sağ tıklayıp etkinleştir. Discord'u açınız > Ayarlar > Windows Ayarları > Discord'u aç kısmını açın. Eğer açıksa kapatıp tekrar açın ve Discord'u yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Görev yöneticisi > Başlangıç > Update'ye sağ tıklayıp etkinleştir. Discord'u açınız > Ayarlar > Windows Ayarları > Discord'u aç kısmını açın. Eğer açıksa kapatıp tekrar açın ve Discord'u yeniden başlatın.