HakimBey Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Normalde bilirsiniz Discord PC'yi her açtığımızda kendiliğinden açılır. Discord Windows oto başlat ayarı açık fakat görev yöneticisi>başlangıç sekmesinde Discord gözükmüyor bile. İstesem de o ayarı yapamıyorum ve elle açmam gerek her seferinde.
Normalde bilirsiniz Discord PC'yi her açtığımızda kendiliğinden açılır. Discord Windows oto başlat ayarı açık fakat görev yöneticisi>başlangıç sekmesinde Discord gözükmüyor bile. İstesem de o ayarı yapamıyorum ve elle açmam gerek her seferinde.
Çözüm B B Baş-ül Adam 11 Temmuz 2023 Win+R yap. Çıkan yere 'shell:startup' yaz. Açılan klasöre Discord'un kısayolunu kopyala.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 Win+R yap. Çıkan yere 'shell:startup' yaz. Açılan klasöre Discord'un kısayolunu kopyala. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS HakimBey Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 Baş-ül Adam dedi: Win+r yap. Çıkan yere 'Shell: Startup' yaz. Açılan klasöre Discord'un kısayolunu kopyala. Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim hocam sağ olun. Koddan sonra bir klasör açiliyor doğru mudur? Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Win+r yap. Çıkan yere 'Shell: Startup' yaz. Açılan klasöre Discord'un kısayolunu kopyala. Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim hocam sağ olun. Koddan sonra bir klasör açiliyor doğru mudur?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 HakimBey dedi: Eve gidince deneyeceğim hocam sağ olun. Koddan sonra bir klasör açiliyor doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
HakimBey dedi: Eve gidince deneyeceğim hocam sağ olun. Koddan sonra bir klasör açiliyor doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS HakimBey Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 Baş-ül Adam dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çozüldü. Garip olan Discord logosu böyle gözükmekte Dosya Ekleri 20230711_193100.jpg 474,3 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çozüldü. Garip olan Discord logosu böyle gözükmekte
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #6 HakimBey dedi: Çozüldü. Garip olan Discord logosu böyle gözükmekte Genişletmek için tıkla... Kısayollarda bazen böyle oluyor. Sebebini ben de bilmiyorum. Ama çözüldüyse sorun yok. Artı 0 Eksi
HakimBey dedi: Çozüldü. Garip olan Discord logosu böyle gözükmekte Genişletmek için tıkla... Kısayollarda bazen böyle oluyor. Sebebini ben de bilmiyorum. Ama çözüldüyse sorun yok.