KenX Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #1 Discordumdaki sunucuya Probot'u ekledim. Ancak bot çevrimdışı olarak kalıyor ve probot sitesinden de sunucumu kontrol edemiyorum.
Discordumdaki sunucuya Probot'u ekledim. Ancak bot çevrimdışı olarak kalıyor ve probot sitesinden de sunucumu kontrol edemiyorum.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #2 Bot'u sunucudan atıp tekrar ekle, veya yetkiyi verdin mi doğru izinleri yönetici veya mesajları okuma. Artı 0 Eksi
Bot'u sunucudan atıp tekrar ekle, veya yetkiyi verdin mi doğru izinleri yönetici veya mesajları okuma.
KS KS KenX Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #3 MehmetWezon dedi: Bot'u sunucudan atıp tekrar ekle, veya yetkiyi verdin mi doğru izinleri yönetici veya mesajları okuma. Genişletmek için tıkla... Denedim, yetkilerde tam. Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Bot'u sunucudan atıp tekrar ekle, veya yetkiyi verdin mi doğru izinleri yönetici veya mesajları okuma. Genişletmek için tıkla... Denedim, yetkilerde tam.
CheonsaMiraew Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.233 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #4 Bot kapalı olabilir veyahut senin sunucunun bulunduğu shardlar sıkıntı çıkarmış olabilir Discord botu bunlar bir tane sembol yanlış koy 50 satır hata veriyor Artı 0 Eksi
Bot kapalı olabilir veyahut senin sunucunun bulunduğu shardlar sıkıntı çıkarmış olabilir Discord botu bunlar bir tane sembol yanlış koy 50 satır hata veriyor