Discord renkli isim nasıl yapılır?

Bilmiyorum, bana Boost yaptığımda verildi. WeAreDevs'in Discord'unda gördüm baktığımda Boost yapanlarda vardı bende Boost yapmıştım. Onun dışında sanırım sadece guild tag serverlarında var sanırım.
Tamam işte Boost basıyorsun, özel gradyon rol geliyor sana. Ama her sunucu için geçerli değil bazıları bütün rollere yapıyor.

Bahsettiğim şey renkli mesaj yazma vs değil. Bahsettiğim şu:

Eki Görüntüle 2475874

İsimin üstüne gelince hareket ediyor renkler. Bunu nasıl yapıyorlar? Aşırı hoş duruyor. Hiçbir şekilde bulamadım nasıl yapıldığını da aşırı merak ettim.

discord, ayarlar, profiller, görünen ad stilleri adı altında değişik yazı biçimleri gelmiş. bu şekilde yapıldığına eminim. çünkü dediğin şeyi kendimde kullanıyorum. ama bunu elde etmenin boster ya nitro ile olup olmadığını bilmiyorum. benim fikrim nitro ile kullanılabiliyordur.

İsimin üstüne gelince hareket ediyor renkler. Bunu nasıl yapıyorlar? Aşırı hoş duruyor. Hiçbir şekilde bulamadım nasıl yapıldığını da aşırı merak ettim.
[/QUOTE]
Discord, ayarlar, profiller, görünen ad stilleri adı altında değişik yazı biçimleri gelmiş. Bu şekilde yapıldığına eminim. Çünkü dediğin şeyi kendimde kullanıyorum. Ama bunu elde etmenin boster ya Nitro ile olup olmadığını bilmiyorum. Benim fikrim Nitro ile kullanılabiliyordur.

Bahsettiğim şey renkli mesaj yazma vs değil. Bahsettiğim şu:

Eki Görüntüle 2475874

Discord, ayarlar, profiller, görünen ad stilleri adı altında değişik yazı biçimleri gelmiş. Bu şekilde yapıldığına eminim. Çünkü dediğin şeyi kendimde kullanıyorum. Ama bunu elde etmenin boster ya Nitro ile olup olmadığını bilmiyorum. Benim fikrim Nitro ile kullanılabiliyordur.

[/QUOTE]@Miralay000
Daha her sunucuda olmayan bir özellik. Yavaş yavaş tüm sunuculara gelecektir ilerleyen günlerde. Sunucunuza basılmış 3 takviye karşılığında satın alabiliyorsunuz ve sunucunuzda bu şekil hareketli vs. değişik renkler kullanabiliyorsunuz.

Var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

discord, ayarlar, profiller, görünen ad stilleri adı altında değişik yazı biçimleri gelmiş. bu şekilde yapıldığına eminim. çünkü dediğin şeyi kendimde kullanıyorum. ama bunu elde etmenin boster ya nitro ile olup olmadığını bilmiyorum. benim fikrim nitro ile kullanılabiliyordur.

Dosya Ekleri

• Yeni Bit eşlem resmi.jpg
    Yeni Bit eşlem resmi.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 2
  • Yeni Bit eşlem resmi.jpg
    Yeni Bit eşlem resmi.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
@Zero Twoo Evet bu yeni geldi global olarak tüm uygulamada font tipini ve rengini vs. değişebiliyorsun. Sunucudaki renklerini ellemiyor ama. DM'lerde ve grup sohbetlerinde vs. değişiyor. Nitro ile kullanabiliyorsun şuanlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı