Legithiel55 Femtopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 19 7 Temmuz 2025 #1 Discord'da sunucu açtım ama şu anda düzinelerce kanal ve rol var. Bunları ayarlamanın kolay bir yolu falan yok mu?
Discord'da sunucu açtım ama şu anda düzinelerce kanal ve rol var. Bunları ayarlamanın kolay bir yolu falan yok mu?
benimisimyohgardaş Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri r7 9800x3d rtx 5070 ti 16gb 2x32gb ram asus tuf gaming b850-plus wifi Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 Legithiel55 dedi: Discord'da sunucu açtım ama şu anda düzinelerce kanal ve rol var. Bunları ayarlamanın kolay bir yolu falan yok mu? Genişletmek için tıkla... bot kullanabilirsiniz.
Legithiel55 dedi: Discord'da sunucu açtım ama şu anda düzinelerce kanal ve rol var. Bunları ayarlamanın kolay bir yolu falan yok mu? Genişletmek için tıkla... bot kullanabilirsiniz.
Legithiel55 Femtopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 19 7 Temmuz 2025 #3 benimisimyohgardaş dedi: bot kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hangi bot isim verebilirmisiniz
benimisimyohgardaş dedi: bot kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hangi bot isim verebilirmisiniz
benimisimyohgardaş Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri r7 9800x3d rtx 5070 ti 16gb 2x32gb ram asus tuf gaming b850-plus wifi Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #4 Legithiel55 dedi: Hangi bot isim verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlama derken tam olarak neyi kastettiğiniz ne?
Legithiel55 dedi: Hangi bot isim verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlama derken tam olarak neyi kastettiğiniz ne?
Legithiel55 Femtopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 19 7 Temmuz 2025 #5 benimisimyohgardaş dedi: Ayarlama derken tam olarak neyi kastettiğiniz ne? Genişletmek için tıkla... rolleri kanallara ayarlamak istiyorum ama tek tek uğraştırıcı ve uzun oluyor
benimisimyohgardaş dedi: Ayarlama derken tam olarak neyi kastettiğiniz ne? Genişletmek için tıkla... rolleri kanallara ayarlamak istiyorum ama tek tek uğraştırıcı ve uzun oluyor
benimisimyohgardaş Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri r7 9800x3d rtx 5070 ti 16gb 2x32gb ram asus tuf gaming b850-plus wifi Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #6 Legithiel55 dedi: Rolleri kanallara ayarlamak istiyorum ama tek tek uğraştırıcı ve uzun oluyor. Genişletmek için tıkla... Botlar genellikle otomatik rol verme, rol ve kanal ayarlarını komutlar ile yapmayı sağlıyor sizin için yapmaz çoğu bot ama MEE6, probot, dyno gibi botların komutları ile Discord menüsünü kullanmadan komutlar ile yapabilirsiniz.
Legithiel55 dedi: Rolleri kanallara ayarlamak istiyorum ama tek tek uğraştırıcı ve uzun oluyor. Genişletmek için tıkla... Botlar genellikle otomatik rol verme, rol ve kanal ayarlarını komutlar ile yapmayı sağlıyor sizin için yapmaz çoğu bot ama MEE6, probot, dyno gibi botların komutları ile Discord menüsünü kullanmadan komutlar ile yapabilirsiniz.