Selamlar. Düne kadar sorun yoktu. Wİndows güncellemesi gelmiş, onu yaptım ve bu sabahtan beri sorun var. Discord hesabım Spotify hesabım ile bağlı durumda ve profilde göstermesi etkin. Ama müzik etkinliğini göstermiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Selamlar. Düne kadar sorun yoktu. Windows güncellemesi gelmiş, onu yaptım ve bu sabahtan beri sorun var. Discord hesabım Spotify hesabım ile bağlı durumda ve profilde göstermesi etkin. Ama müzik etkinliğini göstermiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Aynı sorun bugün banada oldu. Biraz bekledikten sonra kendi kendine düzelmişti.Selamlar. Düne kadar sorun yoktu. Wİndows güncellemesi gelmiş, onu yaptım ve bu sabahtan beri sorun var. Discord hesabım Spotify hesabım ile bağlı durumda ve profilde göstermesi etkin. Ama müzik etkinliğini göstermiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Tam siz bunu attığınız anda çözdümEki Görüntüle 840898
Emin misin?
Yok aslında sen konu açmadan önce bile gözüküyorduGüncelleme: Şimdi düzelttim. Web Player ile Uygulamayı aynı anda başlattım ve Web Player'ı durdurdum. Uygulamadan devam ettim. Sorun çözüldü şimdilik.
Tam siz bunu attığınız anda çözdüm![]()
Nasıl gözüküyordu? Ben kendi durumumda göremiyordum. Çok ilginç cidden.Yok aslında sen konu açmadan önce bile gözüküyordu![]()
Bu günden beri full gözüküyorduNasıl gözüküyordu? Ben kendi durumumda göremiyordum. Çok ilginç cidden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.