Çözüldü Discord "Spotify dinliyor" yazısının yanındaki simgenin anlamı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kloox

Hectopat
Aşağıda eklediğim dosyalardan birinde birisi oyundayken aynı zamanda yanında küçük bir sayfa simgesi var ama başka bir oyundakinde yok. Bu ne anlama geliyor? Hem oyun oynayıp hem biriyle konuştuğunda mı çıkıyor bu simge?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aktivite'nin detaylarının görülebileceğini gösterir. Mesela LoL'de de aynısı vardır ve tıklayınca hangi heronun oynandığını görebilirsiniz.
Hem oyun oynayıp hem de spotify'den müzik dinleyince o simge çıkıyor benim bildiğim o simge oyun oynuyor demek.

Artı -7 Eksi
Bastıgında kişinin dinledigi müziği görebiliyorsun.

Artı -5 Eksi
Bende sadece Spotify dinliyor yazıyor. Hava atmak istiyorum insanlara lütfen yardım edin. MSN'de vardı eskiden atardık havamızı 2007'de.
Hava atmak? Saçma bir neden ama bu simgenin çıkmasını istiyorsanız Spotify dinlerken arkada bir oyun açık olmalıdır. O simge aynı anda farklı programların açık olduğunu ifade eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…