Discord Spotify'da dinlediğim şarkı gözükmüyor

uygarklnc

Zeptopat
Daha fazla  
1 hafta önce gözüküyordu sıkıntı yoktu ama sonra anlamadığım bir şey oldu Spotify'dan şarkı açınca Discord'da dinlediğim şey gözükmüyor Spotify hesabım Discord'a'da bağlı 2'sini de silip tekrar yükledim olmadı hatta bilgisayara format bile attım. Çözümü bilen varsa yardımcı olursa teşekkür ederim.

1 hafta önce gözüküyordu sıkıntı yoktu ama sonra anlamadığım bir şey oldu Spotify'dan şarkı açınca Discord'da dinlediğim şey gözükmüyor Spotify hesabım Discord'a'da bağlı 2'sini de silip tekrar yükledim olmadı hatta bilgisayara format bile attım. Çözümü bilen varsa yardımcı olursa teşekkür ederim.

Aynı sorunu şu anda bende yaşıyorum niye anlamadim bağlantısını kestim yeniden bağladım sildim yükledim falan bir işe yaramadı.

Kardeşim spotify hesabının discorddan bağlantısını kes sonra tekrar dene.
herşeyi denedim ama olmadı hatta dün format attım oda bir şeye yaramadı

Nereden yüklüyorsun Spotify'ı? Yanılmıyorsam Microsoft Store ile resmi siteden indirilen Spotify farklı. Resmi siteden indirip dener misin? Listening is everything
format attıktan sonra otomatik olarak yüklüydü onu sildim ve resmi sitesinden yükledim yine aynısı oldu

Aynı sorunu şu anda bende yaşıyorum niye anlamadim bağlantısını kestim yeniden bağladım sildim yükledim falan bir işe yaramadı.
çok saçma sorun çoğu kişide var ama çözümü yok eğer sen bir çözüm keşfedersen benide bilgilendirirmisin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı