BlackMaster Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar sunucuda hiçbir bot yok sadece üyeler var denetim kaydından baktım kimse silmiyor ancak kendi kendine mesajlar siliniyor. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2023
Arkadaşlar sunucuda hiçbir bot yok sadece üyeler var denetim kaydından baktım kimse silmiyor ancak kendi kendine mesajlar siliniyor. Çözümü nedir?
Fexed Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 415 Çözümler 10 2 Mayıs 2023 #2 Denetim kaydında mesajın kim tarafından silindiği asla yazmaz zaten. Yetki verdiğiniz kişileri kontrol edin. Şüphelendiklerinizin yetkisini kaldırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Denetim kaydında mesajın kim tarafından silindiği asla yazmaz zaten. Yetki verdiğiniz kişileri kontrol edin. Şüphelendiklerinizin yetkisini kaldırmayı deneyin.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 854 Çözümler 28 2 Mayıs 2023 #3 Sunucuya moderasyon log komutu olan bir bot ekleyin mesajı silenin kim olduğunu gösterecektir Maki botunu kullanabilirsiniz güvenilir. Artı 0 Eksi
Sunucuya moderasyon log komutu olan bir bot ekleyin mesajı silenin kim olduğunu gösterecektir Maki botunu kullanabilirsiniz güvenilir.
Fexed Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 415 Çözümler 10 2 Mayıs 2023 #4 Châi dedi: Sunucuya moderasyon log komutu olan bir bot ekleyin mesajı silenin kim olduğunu gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Botlar da göstermiyor. Artı 0 Eksi
Châi dedi: Sunucuya moderasyon log komutu olan bir bot ekleyin mesajı silenin kim olduğunu gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Botlar da göstermiyor.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 854 Çözümler 28 2 Mayıs 2023 #5 Fexed dedi: Botlar da göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Mesaj silinen kanalın izinlerini kısıtlayın ve şüphelendiğiniz bir yetkili rolünün yetkilerini kısıtlayın. Ayrıca kanallarda veya sunucuda Webhook var mı onu kontrol edin. Artı 0 Eksi
Fexed dedi: Botlar da göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Mesaj silinen kanalın izinlerini kısıtlayın ve şüphelendiğiniz bir yetkili rolünün yetkilerini kısıtlayın. Ayrıca kanallarda veya sunucuda Webhook var mı onu kontrol edin.
Fexed Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 415 Çözümler 10 2 Mayıs 2023 #6 Châi dedi: Mesaj silinen kanalın izinlerini kısıtlayın ve şüphelendiğiniz bir yetkili rolünün yetkilerini kısıtlayın. Ayrıca kanallarda veya sunucuda Webhook var mı onu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısını ben dedim zaten. Ve webhooklar sadece mesaj gönderebilir silemez. Discord'a yeni başladınız galiba. Artı 0 Eksi
Châi dedi: Mesaj silinen kanalın izinlerini kısıtlayın ve şüphelendiğiniz bir yetkili rolünün yetkilerini kısıtlayın. Ayrıca kanallarda veya sunucuda Webhook var mı onu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısını ben dedim zaten. Ve webhooklar sadece mesaj gönderebilir silemez. Discord'a yeni başladınız galiba.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 854 Çözümler 28 2 Mayıs 2023 #7 Fexed dedi: Hocam aynısını ben dedim zaten. Ve webhooklar sadece mesaj gönderebilir silemez. Discord'a yeni başladınız galiba. Genişletmek için tıkla... Discord'u siz mi yazdınız? Amacımız zaten arkadaşın sorununu çözmek. Artı 0 Eksi
Fexed dedi: Hocam aynısını ben dedim zaten. Ve webhooklar sadece mesaj gönderebilir silemez. Discord'a yeni başladınız galiba. Genişletmek için tıkla... Discord'u siz mi yazdınız? Amacımız zaten arkadaşın sorununu çözmek.
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #8 Fexed dedi: Hocam aynısını ben dedim zaten. Ve webhooklar sadece mesaj gönderebilir silemez. Discord'a yeni başladınız galiba. Genişletmek için tıkla... Her şeyi biliyor gibi yazmanız ironik olmuş. Amaç sorunu çözüme kavuşturmak, sen şunu bunu biliyorsun demek değil. Bilmiyorsa öğret. Artı 0 Eksi
Fexed dedi: Hocam aynısını ben dedim zaten. Ve webhooklar sadece mesaj gönderebilir silemez. Discord'a yeni başladınız galiba. Genişletmek için tıkla... Her şeyi biliyor gibi yazmanız ironik olmuş. Amaç sorunu çözüme kavuşturmak, sen şunu bunu biliyorsun demek değil. Bilmiyorsa öğret.
Fexed Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 415 Çözümler 10 2 Mayıs 2023 #9 Châi dedi: Discord'u siz mi yazdınız? Amacımız zaten arkadaşın sorununu çözmek. Genişletmek için tıkla... Bildiğim şeyleri söylemek için Discord'u yazmam gerekmiyor. Ben bilgimi aktarıyorum sadece. Artı 0 Eksi
Châi dedi: Discord'u siz mi yazdınız? Amacımız zaten arkadaşın sorununu çözmek. Genişletmek için tıkla... Bildiğim şeyleri söylemek için Discord'u yazmam gerekmiyor. Ben bilgimi aktarıyorum sadece.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 854 Çözümler 28 2 Mayıs 2023 #10 Fexed dedi: Bildiğim şeyleri söylemek için Discord'u yazmam gerekmiyor. Ben bilgimi aktarıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim hocam sanırım arkadaşın sorunu devam ediyor. İmzamı okursanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Fexed dedi: Bildiğim şeyleri söylemek için Discord'u yazmam gerekmiyor. Ben bilgimi aktarıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim hocam sanırım arkadaşın sorunu devam ediyor. İmzamı okursanız sevinirim.