Omercsk Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Arkadaşım bana yayın açtığında ses gelmiyor bunu nasıl çözebiliriz? Ekranı değil uygulamayı paylaşınca da gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Arkadaşım bana yayın açtığında ses gelmiyor bunu nasıl çözebiliriz? Ekranı değil uygulamayı paylaşınca da gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 13 Haziran 2024 #2 Omercsk dedi: Arkadaşım bana yayın açtığında ses gelmiyor bunu nasıl çözebiliriz? Ekranı değil uygulamayı paylaşınca da gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bir tik var seside paylaş diye ekran açarken onu tikleyin.
Omercsk dedi: Arkadaşım bana yayın açtığında ses gelmiyor bunu nasıl çözebiliriz? Ekranı değil uygulamayı paylaşınca da gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bir tik var seside paylaş diye ekran açarken onu tikleyin.
Omercsk Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 Sorunu ayarlardan ses ve görüntüye gelip sıfırlayarak çözdüm.