merteknn
Decipat
- Makaleler
- 2
5dk'da yapılabilecek bir şey.Tarayıcında hesabına giriş yapmış olman lazım. Image grabber diyoruz onlara. 30 Dolara satılıyor.
5dk'da yapılabilecek bir şey.Tarayıcında hesabına giriş yapmış olman lazım. Image grabber diyoruz onlara. 30 Dolara satılıyor.
o kadar kolay olsa keşke : D5dk'da yapılabilecek bir şey.
Tarayıcında hesabına giriş yapmış olman lazım. Image grabber diyoruz onlara. 30 dolara satılıyor.
Kendim yapabiliyorum ve şahsen 5-10 dakikamı alıyor.o kadar kolay olsa keşke : D
Birazcık araştırıp yorum yapsanız keşke30 dolar gibi bir fiyata fotoğraf attığın herkesin tokenini çalsan Discord kullanan adam olmaz.
Sunucumun güvenliğini nasıl sağlayabilirimFarklı linklere tıklamış olabilirsiniz bir de şöyle bir şey bulmuştum yabancı bir videoda birisi size resim yollayınca resmi büyük ekrana almak için tıklayınca bilgileriniz gidiyor bundan da olmuş olabilir. Çok sebep var. Fark etmeden birisini yapmış olabilirsiniz.
Discord sunucularına girerken tarayıcıda açılıp masaüstü uygulamaya yönlendiriyor ordan mı birşeyler yakalıyorlar. Çok saçma yani herhangi bir fotoğrafa orjinalini görüntüleye tıkladığım an tehlikeye giriyor ozaman hesap.Tarayıcında hesabına giriş yapmış olman lazım. Image grabber diyoruz onlara. 30 Dolara satılıyor.
Birazcık araştırıp yorum yapsanız keşke.
Evet normal resim. Anlayamazsınız maalesef Crypter ile yapıyorlarBu şey atılınca diğer resimler gibi mi gözüküyor?
Ve resmin token grabber olduğunu nasıl anlarız?