5 504452 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 349 Çözümler 1 1 Temmuz 2023 #1 Minecraft sunucu açtım, o konsepte uygun oyuncuları nasıl çekerim?
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.734 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2023 #2 504452 dedi: Minecraft sunucu açtım, o konsepte uygun oyuncuları nasıl çekerim? Genişletmek için tıkla... Reklam yaparak hocam.
504452 dedi: Minecraft sunucu açtım, o konsepte uygun oyuncuları nasıl çekerim? Genişletmek için tıkla... Reklam yaparak hocam.
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 1 Temmuz 2023 #3 504452 dedi: Minecraft sunucu açtım, o konsepte uygun oyuncuları nasıl çekerim? Genişletmek için tıkla... Disboard.org sitesini/botunu kullanabilirsiniz.
504452 dedi: Minecraft sunucu açtım, o konsepte uygun oyuncuları nasıl çekerim? Genişletmek için tıkla... Disboard.org sitesini/botunu kullanabilirsiniz.
Herkus Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 60 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner 1 Temmuz 2023 #5 DISBOARD | Public Discord Server List Sunucunu burada "Minecraft" etiketiyle paylaşırsan, daha fazla kullanıcıya erişebilirsin. Eğer nasıl paylaşacağını bilmiyorsan Youtube gibi platformlarda yüzlerce video bulunuyor
DISBOARD | Public Discord Server List Sunucunu burada "Minecraft" etiketiyle paylaşırsan, daha fazla kullanıcıya erişebilirsin. Eğer nasıl paylaşacağını bilmiyorsan Youtube gibi platformlarda yüzlerce video bulunuyor
5 504452 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 349 Çözümler 1 1 Temmuz 2023 #6 Herkus dedi: DISBOARD | Public Discord Server List Sunucunu burada "Minecraft" etiketiyle paylaşırsan, daha fazla kullanıcıya erişebilirsin. Eğer nasıl paylaşacağını bilmiyorsan YouTube gibi platformlarda yüzlerce video bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah ekledim bakalım.
Herkus dedi: DISBOARD | Public Discord Server List Sunucunu burada "Minecraft" etiketiyle paylaşırsan, daha fazla kullanıcıya erişebilirsin. Eğer nasıl paylaşacağını bilmiyorsan YouTube gibi platformlarda yüzlerce video bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah ekledim bakalım.
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 1 Temmuz 2023 #7 504452 dedi: Eyvallah ekledim bakalım. Genişletmek için tıkla... Belirli aralıklarda bir /bump komutunu kullanarak sunucunu öne çıkarabilirsin. Kaç saatte bir öne çıkarabileceğini komutu kullandığında söylüyor.
504452 dedi: Eyvallah ekledim bakalım. Genişletmek için tıkla... Belirli aralıklarda bir /bump komutunu kullanarak sunucunu öne çıkarabilirsin. Kaç saatte bir öne çıkarabileceğini komutu kullandığında söylüyor.