Discord sunucumu çalan kişiye nasıl dava açabilirim?

Emirhan2022

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba öncellikle arkadaşlar boşluğuma denk geldi Redline diye bir uygulama indirdim açtım, sonra kapanmadı görev yöneticisinden kapattım ve sonra sildim dosyayı. Ama iş işten geçmişti, templeri silmeme rağmen bilgisayarıma erişebiliyorlardı. 14 Binlik Discord sunucum çalındı çalan kişi sunucuda şu an. Ona nasıl dava açabiliriz? Ve Windows Defender virüs diye algılamadı. Bundan sonra ben de Kaspersky kullanacağım.

Merhaba öncellikle arkadaşlar boşluğuma denk geldi Redline diye bir uygulama indirdim açtım, sonra kapanmadı görev yöneticisinden kapattım ve sonra sildim dosyayı. Ama iş işten geçmişti, templeri silmeme rağmen bilgisayarıma erişebiliyorlardı. 14 Binlik Discord sunucum çalındı çalan kişi sunucuda şu an. Ona nasıl dava açabiliriz? Ve Windows Defender virüs diye algılamadı. Bundan sonra ben de Kaspersky kullanacağım.
Discord üzerinden bir kullanıcıyı gerçek hayatta bulmak çok zor, malum büyük ihtimalle yabancı da olabiliir, o zaman ne olacak?

Discord kullanıcı verilerini paylaşmıyor diye biliyorum.
Ben bu konuları açanları anlamıyorum, yeter bıktım.

Jensen Huang'a, fiyatlandırma ile kalbimi kırdığı için tazminat davası açıyorum, tazminat olarak da yanık güç adaptörü aromalı 3 kilo Ada Lovelace silikon istiyorum (!)

Ben bu konuları anlamıyorum, yeter bıktım.

Jensen Huang'a, fiyatlandırma ile kalbimi kırdığı için tazminat davası açıyorum, tazminat olarak da yanık güç adaptörü aromalı 3 kilo Ada Lovelace silikon istiyorum (!)
H-Hocam iyi misiniz.. Şaka bir yana bu kullanıcıları bir salsalar artık. Yani o kadar bilgiye sahip ki yararlı bir uygulama yapıp bunu satabilir. Uğraştığı şeye bak heyecan arıyorlar abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı