Discord sunucusunda silinen şeyler bot ile geri getirilebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Sunucu ismi ve görselleri ile alakalı konular silindiği için hiçbir detaydan bahsetmeyeceğim. Benim Discord'da 17 bin kişilik bir sunucum var ve bu sunucu sabah 6 gibi büyük bir baskın yedi. Sunucudaki birkaç moderatörle birlikte anlaşıp dağıtmaya başladılar. Benim telefonum olmadığı için arkadaşlarım annemin telefonunu sürekli çaldırmış annemde beni uyandırdı ve şu an uykulu bir şekilde sunucuyu düzeltmeye çalışıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum, elim ayağım birbirine dolandı. Sunucuya atayacağım bir botla giden şeyleri geri getirmem gerek, önemli bilgilerinde olduğu birkaç depo hesabı da çalındı. Sövüşcüleriyle de şu an seste bir mücadele veriyoruz, büyük ihtimalle kayıt alıyorlar. Ve YouTube gibi platformlarda yayınlayacakları için hem sanaldaki namımız bitecek hem de her şeyimizi adadığımız sunucumuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Büyük ihtimalle yapmışsınızdır ancak bütün rollerden bütün odalardan bütün yetkileri kaldırın. Eğer xenon, serverbackup gibi sunucuyu güncel şekilde kayıt eden bir olayınız yoksa ihtimaliniz zor. Bunun yanı sıra depo hesaplarınızı kurtarmaya bakın. Sizi rezil etmeye çalışacak bu şahıslar için önden siz hareket edin ve YouTube'a “bu sabah sunucumuz kötü niyetli eski yetkililer tarafından dağıtıldı. Gerekli işlemler başlatıldı, kanıtlı şekilde elimizde. Gerçek dostlarımızla birlikte yeniden kuruyoruz.” gibi bir video vb. Şeyler paylaş ve sunucunu yeniden yapılandırdıktan sonra kesinlikle ve kesinlikle guard botları yerleştir.

Hocam bir arkadaşım şu Backup denen botu yüklemiş sunucuya eskiden sağ olsun. Nasıl geri getireceğiz?

Hocam bir arkadaşım şu Backup denen botu yüklemiş sunucuya eskiden sağ olsun. Nasıl geri getireceğiz?

Botla sunucunun Save'sini almış olması gerekiyor, patlamadan öncesini. Bir nevi sunucunun şablonunu oluşturması lazım. Yani elinde varsa botun arayüzünden deneyebilir.

Botla sunucunun Save'sini almış olması gerekiyor, patlamadan öncesini. Bir nevi sunucunun şablonunu oluşturması lazım. Yani elinde varsa botun arayüzünden deneyebilir.

Hocam herhangi bir kayıt yok sunucuda, sadece botu kurmuş arkadaşım. Sunucu loglarından halledilemez mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı