eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Bu ekran gelmesini istiyorum sunucumda ama normal sunucumda böyle.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 26 Ocak 2021 #2 Başka bir kanal açın. Onu üste taşıyın o ekrandaki yazı üstteki kanala taşınacak. Kaldırılmıyor.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #3 teresamendoza dedi: Başka bir kanal açın. Onu üste taşıyın o ekrandaki yazı üstteki kanala taşınacak. Kaldırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim işte ama böyle oluyor. teresamendoza dedi: Başka bir kanal açın. Onu üste taşıyın o ekrandaki yazı üstteki kanala taşınacak. Kaldırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kategoridede aynı.
teresamendoza dedi: Başka bir kanal açın. Onu üste taşıyın o ekrandaki yazı üstteki kanala taşınacak. Kaldırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim işte ama böyle oluyor. teresamendoza dedi: Başka bir kanal açın. Onu üste taşıyın o ekrandaki yazı üstteki kanala taşınacak. Kaldırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kategoridede aynı.
egoistpizza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.206 Makaleler 3 Çözümler 15 26 Ocak 2021 #4 eater dedi: Denedim işte ama böyle oluyor. Eki Görüntüle 853751 Kategoridede aynı. Genişletmek için tıkla... Topluluk ayarlarını yaptınız mı? Sunucu Ayarları>Topluluk>Genel Görünüm adresinden yapabilirsiniz.
eater dedi: Denedim işte ama böyle oluyor. Eki Görüntüle 853751 Kategoridede aynı. Genişletmek için tıkla... Topluluk ayarlarını yaptınız mı? Sunucu Ayarları>Topluluk>Genel Görünüm adresinden yapabilirsiniz.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #5 egoistpizza dedi: Topluluk ayarlarını yaptınız mı? Sunucu ayarları>topluluk>genel görünüm adresinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet olmadı ama. Help mee. Son düzenleme: 26 Ocak 2021
egoistpizza dedi: Topluluk ayarlarını yaptınız mı? Sunucu ayarları>topluluk>genel görünüm adresinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet olmadı ama. Help mee.