Discord tamamen yenilendi

Daha iyi bir siyah tema eklenmesi çok güzel olmuş. Eski gri olanın kendine hayrı yoktu.

Reklam getiriyorlar, beğenmedim.
Ben hep tarayıcım üzerinden giriş yapıyorum. Umarım AdGuard ve uBlock Origin gibi reklam engelleyiciler bu reklamları engelleyebilir.

Reklam getiriyorlar, beğenmedim.
Sadece bunu beğenmedim,fakat AdGuard çok rahat engeller bunları.

Daha iyi bir siyah tema eklenmesi çok güzel olmuş. Eski gri olanın kendine hayrı yoktu.

Ben hep tarayıcım üzerinden giriş yapıyorum. Umarım AdGuard ve uBlock Origin gibi reklam engelleyiciler bu reklamları engelleyebilir.
BetterDiscord gibi eklentilere gerek kalmadı şükür.

BetterDiscord gibi eklentilere gerek kalmadı şükür.

Açılmadan nasıl girdiniz ? 😣 Evet amirim bunlar (!)
Yok hocam yani yanlış anlaşılmasın ben çok sevdiğim bir program olduğu için youtubeden takip ediyorum geldiğini görünce paylaşayım dedim. :D (!)

Bu sol tarafta listelenen Discord sunucularının logo boyutlarını nasıl yükseltebiliyoruz? Ufacık olmuşlar, görünmüyor. Bazıları büyütülemediğini, bazıları ise ayarlardan yapıldığını söylüyor.

Çok iyi olmuş yeni tema. Ama arkadaş yukarıda reklam geldiğini söylemiş. Böyle bir şey varsa modlanmış Discord'ları kullanırım daha iyi :D.

Yeni konular

Geri
Yukarı