danieloss Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 11 Şubat 2024 #1 Discord'da eskiden bir hesaba tel no eklemişim şimdiki hesaba almak istiyorum fakat alamadım yardım edebilir misiniz?
Discord'da eskiden bir hesaba tel no eklemişim şimdiki hesaba almak istiyorum fakat alamadım yardım edebilir misiniz?
bahadırzd Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 O hesaba girin otomatik olarak diğer hesaptan silinir.
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 danieloss dedi: Discord'da eskiden bir hesaba tel no eklemişim şimdiki hesaba almak istiyorum fakat alamadım yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 2 hesapta aynı telefon numarasını kullanamazsın 2'sinden 1'inde kullanmalısın. Telefon numaranı aktif olarak kullanıyorsan yeni hesabına doğrulayabilirsin.
danieloss dedi: Discord'da eskiden bir hesaba tel no eklemişim şimdiki hesaba almak istiyorum fakat alamadım yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 2 hesapta aynı telefon numarasını kullanamazsın 2'sinden 1'inde kullanmalısın. Telefon numaranı aktif olarak kullanıyorsan yeni hesabına doğrulayabilirsin.
danieloss Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 11 Şubat 2024 #4 Eski hesaba erişimim yok ve yeni hesaba girerken bu başka hesapta kullanılıyor deyip almıyor.