canpectrA Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 9 Kasım 2021 #11 FazliBasturk dedi: Nasıl bir yol izlediniz anlatabilir misiniz müsaitseniz . Tickete falan neler yazmıştınız. Genişletmek için tıkla... Eski mailimde kaldı maalesef hatırlamıyorum , dediğim gibi 6 saat de bir deneyin 2-3 günde düzelir diye düşünüyorum.
FazliBasturk dedi: Nasıl bir yol izlediniz anlatabilir misiniz müsaitseniz . Tickete falan neler yazmıştınız. Genişletmek için tıkla... Eski mailimde kaldı maalesef hatırlamıyorum , dediğim gibi 6 saat de bir deneyin 2-3 günde düzelir diye düşünüyorum.
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #12 canpectrA dedi: Eski mailimde kaldı maalesef hatırlamıyorum, dediğim gibi 6 saat de bir deneyin 2-3 günde düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.
canpectrA dedi: Eski mailimde kaldı maalesef hatırlamıyorum, dediğim gibi 6 saat de bir deneyin 2-3 günde düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.