Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Discord'da benim büyük bir sunucum var ve kaybetmek istemiyorum. Bir arkadaşım da asabi biri, küsüp duruyor. Bana token atarsa nasıl token'den korunabilirim?
Token atmak nedir? Discord hesabınızın, botunuzun veya sunucunuzun tokenini başkasına vermezseniz bir sorun olmaz. Sunucudaki moderatörler için için 2 adımlı doğrulamayı şart hale getirin ve kendiniz de kullanın. Ayrıca sunucudaki herkese herkese atma, yasaklama gibi izinler vermeyin.
Token öyle bir şey değil. Her hesabın kendi Tokeni var, bu giriş için kullanılıyor eğer o Tokeniniz çalınırsa hesabınıza girebilirler 2FA korumanız yoksa.
Tarayıcıda Discord sayfasına bilmediğin kodlar girme. Bilmediğin programları indirme. Bu yöntemler ile tokeninizi başka bir sunucunun mesaj kanalına gönderiyorlar. Sunucuya gelen tokeni alıp onun ile hesabınıza giriyorlar. 2 adımlı doğrulama çok önemli. Discord düzeltmediyse böyle hesabına girilebilir.