Sydraaa
Hectopat
Daha fazla
Ağır bir dil kullanmışsınız kusura bakmayında bu kişiyi tanıyan siz değilsiniz bana tokenimin bir kısmını attı birebir doğruydu bir şekilde yayılmış token bilgimiz elindeki yazılımla çerezleri çevirip çok kolay bir şekilde giriş yapabilir artık hiçbir verinin güvende olmadığını düşünürsek çok doğal bir durum internette her şey mümkün Discord'da çok güvenilir bir platform değil yayınlandığı bilgisi böyle ortalıkta gezinmedigi için bilmemeniz doğal ben de yalan diyordum ama gerçekmiş Allah size de akıl fikir versin.
Kendinize göre haklı olabilirsiniz fakat şöyle bir durum var ben size korkmayın dediysem benim bir bildiğim var sizin bildiğiniz ne? Karşınızdakinin size bunları söylemesi. Karşınızda ki dalga geçiyor ya da bilgisiz ama siz farkında değilsiniz. Şöyle bir durum var Discord user ID ile tokenin başlangıç kısmını elde edebilirsiniz sadece. Bu Discord'un veri sızıntısı anlamına gelmiyor. Tokenin başlangıcı idniz ile bir method kullanılarak hesaplanıyor. Token değişimi için şifre değişmeniz yeterlidir. Demek ki internette her şey mümkünmüş