Çözüldü Discord "tüh! Son derece ender rastlanan bir hatayla karşılaştın"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aybar

Hectopat
Yer
Samsun Canik
Discord'da 4-5 kere şifremi değişmek zorunda kaldım. Çünkü telefonumu kaldırmaya çalışıyordum sebebi ise yan hesabım doğrulama istiyordu (yan hesabımdada aynı sorun vardı doğrulayamıyordum). Sonra telefonumu kaldırmaya çalıştım ancak parola yanlış dedi defalarca değiştim. Sitede giriş yapabiliyordum şifrede doğruydu, en son sitede telefonu kaldıriyim derken ana hesabımdada aynı sorunu yaşadım ve çözemiyorum başka telefon numarasıda denedim hala aynı sorun var.
(Yani telefonu kaldıriyim derken artık ana hesabıma bile giremiyorum bu hata yüzünden)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    18,5 KB · Görüntüleme: 553
Çözüm
Şu adımları deneyin:
➤ Tüm cihazlarınızda çıkış yapın.
➤ Bir süre bekleyip telefonunuzdan hesabınıza hiç girmemiş gibi tüm hesaplardan çıkış yapılmış halde doğrulama isteyin.

Ben sorunumu böyle çözdüm. Bulmam birkaç gün aldı.
Discord'da 4-5 kere şifremi değişmek zorunda kaldım. Çünkü telefonumu kaldırmaya çalışıyordum sebebi ise yan hesabım doğrulama istiyordu (yan hesabımdada aynı sorun vardı doğrulayamıyordum). Sonra telefonumu kaldırmaya çalıştım ancak parola yanlış dedi defalarca değiştim. Sitede giriş yapabiliyordum şifrede doğruydu, en son sitede telefonu kaldıriyim derken ana hesabımdada aynı sorunu yaşadım ve çözemiyorum başka telefon numarasıda denedim hala aynı sorun var.
(Yani telefonu kaldıriyim derken artık ana hesabıma bile giremiyorum bu hata yüzünden)
Ticket atın twitterdan.

Hocam düz sitesinden ticket oluştursam olur mu?

Ticket oluşturmam için link atar mısınız hocam nasıl yapacağımı bilmiyorum.(Ayrıca ne yazayim)
Buradan hesap için bir ticket oluştur. Hesabının adı id vb. yaz ayrıca şifreni de yaz.

selam hacı sorunu çözebildin mi bende bugün aynısı yaşadım ticket attım2 defa otomatik mesajla cevap verdiler ne yazık ki yardımcı olur musun çözebildiysen çözemediysen kol kola verip çözelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı