Discord tüm sesler karşıya gidiyor

Kulaklığın mikrofonunda, SteelSeries'te olduğu gibi iç-dış mikrofon farkı ve gürültü tutma özelliği yoksa, tek çaren sesi kısmak. Bu problem, kulaklığının yalıtımından ve mikrofunun dış sese karşı olan duyarlılığından kaynaklanıyor.

Yoksa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, bırak ön ya da arka paneli, 5 metre uzatma kablo da çeksen bir işe yaramayacak. Ne kafalar var yahu :)
G233'de yok mu yani? :)
"Akustik eko iptali" seçeneğini kullan.
Olmadı.
Eki Görüntüle 409940
Gürültü Tutma işaretle. Yada Logitech ayarlada yap.
Bu da olmadı maalesef.
Arkadaşlar elim ayağım titriyor arka panele taktım sonra tekrardan ön panele taktım ve sorun düzeldi. Gülmekten ağlayacağım ya. :)
NOT: Sorun 5 dakika düzelmişti şimdi illet tekrar başıma geldi. :(

Son düzenleme:
Bu saçma bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Sana göre saçma olan bu bilgilendirme, aynı sorunu benim bilgisayarım da çözüme kavuşturmuştu. Kusura bakma bu saçma bilgilendirme, belki aynı sorunu yaşayan arkadaşa da uyar diye yapılmıştı. Tabii senin yaşın gereği herhalde, beğenmediğin herhangi çözüm desteğini aşağılamak zorunda hissediyor olabilirsin.

Her bilgilendirmeyi (Yanlış olmadığı sürece) kabul ederim, sizin tavrınız bana saçma geldi, bilgilendirme olarak "Gerçekten" doğru, eski anakartların genellikle Ön Jack'ları nedense daha az ses veriyor. İyi geceler, tavrınızdan dolayı sizi sevdiğim söylenemez! Umarım hisler karşılıklı olur.

Her bilgilendirmeyi (Yanlış olmadığı sürece) kabul ederim, sizin tavrınız bana saçma geldi, bilgilendirme olarak "Gerçekten" doğru, eski anakartların genellikle Ön Jack'ları nedense daha az ses veriyor. İyi geceler, tavrınızdan dolayı sizi sevdiğim söylenemez! Umarım hisler karşılıklı olur.
Ben bilgilendirmeyi kabul etmediğinizi söylemedim. Aşağılamak zorunda hissetmeniz konusunu dile getirdim. Benim tavrımı yanlış anladığınız için size saçma gelmemesi gerekiyor. Ben sesin kalitesi hakkında da bahsetmedim ve konuyu açan kişinin kullandığı kullaklığı kullanmış ve çözümü bu şekilde bulmuştum. Tabii birkaç realtek değişimi de eklemiş olabilirim. Ben sizi çok sevdiğimi söyleyebilirim. Çünkü sizin gibiler ülkemde çok fazla olduğu için sevmesem barınamam bu anlamda hislerimiz de karşılıklı olmayacak. Ben sizin gibi herşeyi yok yere aşağılama çabasına giren insanlara karşı ayakta duruyorum. Böyle de kalacak saygılarımla.

Başka forumlarda okuduğum kadarıyla çoğu kişi ya gürültü ayarını değiştirerek yada komple Realtek'i kaldırarak sorunlarını çözmüşlerdi. Denetleyiciniz Conexant Smart Audio HD olsaydı daha fazla yardımcı olabilirdim. Realtek ayarları içerisinde "Yayıncı Modu" tarzı bir mod var ise denemenizi tavsiye ederim.
Bu sorun aslında bilgisayarın kulaklığı algılamamasıyla ilgili bir durum. Kulaklık değil de, bilgisayarın hoparlörü gibi algıladığından dolayı problem oluşturuyor. Windows'un ses ayarlarında bulunan "Kayıttan Yürüt" kısmında, bilgisayarınızın kulaklığınızı "Kulaklık" şeklinde algılayıp algılamadığını kontrol ediniz. Ayrıca Denetim Masası\Donanım ve Ses kısmından Realtek'i açarak ayarları kontrol etmeyi deneyiniz, yayıncı modu tarzı bir mod varsa orada bulacaksınızdır zaten.

kabloları kasanın arka tarafına tak ön panele takma bir de bana teşekkür et :*
hocam ben mic ve kulaklık ön tarafa takınca çalan ses discorda gidiyordu arkaya taktım kulaklığı çözüldü fakat ses az gelmeye başlıyor ön tarafa göre, en son çözümü mikrofonu arkaya taktım kulaklığı önden kullanmaya devam ettim sorun ortadan kalktı. Fikir için de teşekkür ettim brom

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı