Eki Görüntüle 1927086
Bu ne arkadaş ya?
Eki Görüntüle 1927088
Böyle yani şu an normal mi? PC'de Valorant League of Legends GTA 5 yüklü kafayı yiyorum.
![]()
Release v.3.4 · henrypp/memreduct
This is a features release. security code improvements improved windows 10 support added arm64 binaries (portable only) added option to opt-out cleanup standby list restriction (issue #92) added d...github.com
Bunu dene.
Hocam Windows'da RAM arttıkça işletim sisteminin kullandığı RAM de artıyor diye biliyorum. Eğer 8GB olsaydı o da muhtemelen 3-4GB civarlarında kullanılıyor olacaktı. Normal yani.Eki Görüntüle 1927086
Bu ne arkadaş ya?
Eki Görüntüle 1927088
Böyle yani şu an normal mi? PC'de Valorant League of Legends GTA 5 yüklü kafayı yiyorum.
Hocam Windows'ta RAM arttıkça işletim sisteminin kullandığı RAM de artıyor diye biliyorum. Eğer 8 GB olsaydı o da muhtemelen 3-4 GB civarlarında kullanılıyor olacaktı. Normal yani.
Bir de hocam internette bir sürü Windows için RAM ve CPU kullanımı azaltma videoları var. Gereksiz programlar, Regedit ayarları veya Windows ayarları gibi bir sürü ayarlar ile yapıyorlar. Onları yapmadıysanız bir yapın derim. Belki biraz daha rahatlayabilir bilgisayar. Ben yaptım benimkinde bir 500 MB falan rahatlama olmuştu.
Rica ederim hocam.Teşekkür ederim Eren.
Kanka bu diske bindiriyor RAM'daki şeyleri saçma yani bu uygulama.
Eki Görüntüle 1927122
Bak sisteme bindiriyor RAM'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.