Discord ve oyun içi ses gitmesi

Caspian12

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2018
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Discord'da konuştuğum kişilerin ya da botun sesiyle oynadığım zaman "cızt" diye bir ses geliyor karşı tarafın sesi kesiliyor ama onun dışındaki bilgisayardaki tüm sesler (video, sistem sesleri vs.) geliyor. Aynı şekilde Valorant oynuyorken Discord'da ses ayarlarken "cızt" diye ses gelip kesiliyor ve oyun içi diğer oyuncuların söyledikleri de kesiliyor, diğer oyun seslerini duyuyorum. Corsair HS35 model kulaklık kullanıyorum ama onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sorun nedir?
 
Ben de aynı şekilde kulaklıktan dolayı olacağını düşünmüyorum. Yazılımsal bir sorun var gibi. Yoksa kulaklığın Discord'un sesini oyunun sesiyle ayıracak hali yok ya? Sadece Discord üzerinde mi oluyor bu gibi şeyler?

O fiyata daha iyileri var ondan dolayı.
O fiyata daha iyileri var diye HS35 kötü olmuyor. Kulaklığın bazı problemleri var. Mesela üst kısımdaki plastiği çok sert olduğu için esnemelerde kırılabiliyor. Mikrofonu sıkıntı çıkarabiliyor. Büyük ihtimalle @Samotne Ciasteczka da bu sebeplerden dolayı kötü dedi. Ancak o fiyata daha iyileri var diye HS35 kötü olmuyor. Örneğin Corsair Harpoon Pro. Akakçe üzerinden en düşük fiyatının 259 TL olduğu görülüyor. Ve evet o fiyatlarda daha iyileri var. Ancak bu o fareyi kötü yapmıyor.
 
Son düzenleme:
Ben de aynı şekilde kulaklıktan dolayı olacağını düşünmüyorum. Yazılımsal bir sorun var gibi. Yoksa kulaklığın Discord'un sesini oyunun sesiyle ayıracak hali yok ya? Sadece Discord üzerinde mi oluyor bu gibi şeyler?

O fiyata daha iyileri var diye HS35 kötü olmuyor. Kulaklığın bazı problemleri var. Mesela üst kısımdaki plastiği çok sert olduğu için esnemelerde kırılabiliyor. Mikrofonu sıkıntı çıkarabiliyor. Ancak o fiyata daha iyileri var diye HS35 kötü olmuyor. Örneğin Corsair Harpoon Pro. Akakçe üzerinden en düşük fiyatının 259 TL olduğu görülüyor. Ve evet o fiyatlarda daha iyileri var. Ancak bu o fareyi kötü yapmıyor.

Evet benzer şekilde YouTube video sesiyle oynadığımda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Tek sıkıntı Online şekilde konuştuğum kişilerin sesi gidiyor sadece. Ama bir de bugün oyuna girdiğimde direkt hiç duymamaya başladım Discord da açık değildi. hiçbir şeyle bağdaştıramıyorum bu sorunu. Oyun kaynaklı bir problem değil bu arada.
 
HS35'i kullanmadan deneyin aynı şeyleri. Başka bir kulaklık takın veya hoparlör kullanın bilmiyorum. Böylelikle sorunun kulaklıktan mı kaynaklandığını öğrenebiliriz.
 

Geri
Yukarı