Discord ve Steam'a girmiyor

Visenya

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba, şimdi benim sorunum şudur ki ben Steam'e Discord'a aklınıza gelebilecek bilgisayara indirdiğim hiçbir uygulamaya giriş yapamıyorum. Fakat Google'a girebiliyorum. Wi-Fi sorunsuz çalışıyor diğer aygıtlardan da istediğim her yere giriyorum ama bilgisayarımdan bir türlü başta Steam ve Discord olmak üzere indirdiğim hiçbir uygulamaya giremiyorum. En büyük korkum virüs girmesi. Avast'tan tarama yapıyorum defalarca hiçbir şey çıkmıyor.

Bilgisayara format at en iyisi. Bu kadar fazla programın açılmaması normal bir şey değil. Avast bilgisayarı daha da yavaşlatan bir programdır.

Format atarken oyunlarımı nasıl sildirmeyebilirim? 1TB oyun var PC'de geri yükleyemem çok uzun sürer. Fabrika ayarlarına sıfırlasam olur mu?

Format atarken oyunlarımı nasıl sildirmeyebilirim?
O format olmuyor sıfırlamaya giriyor. Format, kullandığın işletim sistemine kadar her şeyi siler. Sıfırlama ise kullandığın işletim sistemi, seçtiğin dosyalar ve programlar haricinde her şeyi siler. Sıfırlarsanız sorunun kalkacağını sanmıyorum. Format atarsanız sorunun kalkacağı kesindir. İsterseniz akşamı bekleyin daha bilgili kişiler çıkacaktır illa.

Sebebi buldum. Telefonun internetini açtım PC'ye ve her yere girdi sonra Kablonet'i arayınca onlar genel bir sorun olduğunu Online oyunlara vb girmediğini en kısa sürede düzeleceğini söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…