Discord ve Telegram videosuyla virüs bulaşır mı?

Hadesmane

Hectopat
Yer
Memphis, Tennessee, United States
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekransız toshiba
Birkaç ay önce bir haber vardı Telegram'da bir 8.5 deprem (scam) videosu diye. Oynatılınca telefonda RAT iniyormuş. Discord'da da böyle söylentiler duydum. Bu mümkün olabilir mi?

Discord'un öyle bir açığı olabilmesi kolay değil.

Discord'da videolardan da bulaşabilir resimlerden de (RAT inmez ama sadece belirli cookieleri ele geçirir Discord token gibi) Telegram'ı hiç duymadım ama.

Discord'da videolardan da bulaşabilir resimlerden de (RAT inmez ama sadece belirli cookieleri ele geçirir Discord token gibi) Telegram'ı hiç duymadım ama.

Bunun hakkında yazı yazdım kimse inanmadı evet Discord da image loggerlar var ama konu sahibinin dediği şeyi hep diyorlar öyle bir şey yok Telegram üst düzey güvenlikli bir şirket Rusya'ya ait bir sorun olmaz.

RAT olur mu bilmem ama arkadaşımdan token düşürmüştü birisi.

Discord image logger çok fena bir şey kimse inanmasa da benim de arkadaşım yaşadı.

Discord image logger çok fena bir şey kimse inanmasa da benim de arkadaşım yaşadı.

Ben hiçbir zaman Discord'a güvenemiyordum zaten güvenli bir uygulama değil görev yöneticisinde bile adı GitHub hala sanki bitmemiş açık beta sürümü kullanıyor gibiyiz. Skype returns.

Ben hiçbir zaman Discord'a güvenemiyordum zaten güvenli bir uygulama değil görev yöneticisinde bile adı GitHub hala sanki bitmemiş açık beta sürümü kullanıyor gibiyiz. Skype returns.

Hesabımı bile sildim saçma sapan uygulama şimdi gelir savunanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…