karaliovski Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 779 Çözümler 2 16 Ekim 2023 #11 Zwesta dedi: hocam windows r yapın ve açılan yere %appdata% yazıp discordu bulun içindeki her şeyi silip tekrar discorda girin olmazsa geri dönüş yapın ben girebiliyorum hocam Genişletmek için tıkla... Yaptım bende olmadı hocam.
Zwesta dedi: hocam windows r yapın ve açılan yere %appdata% yazıp discordu bulun içindeki her şeyi silip tekrar discorda girin olmazsa geri dönüş yapın ben girebiliyorum hocam Genişletmek için tıkla... Yaptım bende olmadı hocam.
Dark Creative Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #12 shepy00 dedi: Discord'a bilgisayarımdan giremiyorum fakat telefonumdaki mobil veriden girebiliyorum. YouTube'dan bütün videoları izledim fakat hiçbiri olmadı format bile attım. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. Eki Görüntüle 1980007 Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınızla sorunu paylaşın çözeceklerdir onlardan kaynaklı sanırım bende de Trendyol'a falan girmiyordu söyledim girmeye başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2023
shepy00 dedi: Discord'a bilgisayarımdan giremiyorum fakat telefonumdaki mobil veriden girebiliyorum. YouTube'dan bütün videoları izledim fakat hiçbiri olmadı format bile attım. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. Eki Görüntüle 1980007 Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınızla sorunu paylaşın çözeceklerdir onlardan kaynaklı sanırım bende de Trendyol'a falan girmiyordu söyledim girmeye başladı.
shepy00 Yoctopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #13 Zwesta dedi: hocam windows r yapın ve açılan yere %appdata% yazıp discordu bulun içindeki her şeyi silip tekrar discorda girin olmazsa geri dönüş yapın ben girebiliyorum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam 10 defa denedim + format attım olmuyor
Zwesta dedi: hocam windows r yapın ve açılan yere %appdata% yazıp discordu bulun içindeki her şeyi silip tekrar discorda girin olmazsa geri dönüş yapın ben girebiliyorum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam 10 defa denedim + format attım olmuyor
Dark Creative Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #14 Bay B dedi: Hiç kimse giremiyor bende giremiyorum. Sanırım Discord çökmüş olabilir global bir sorun bu. Genişletmek için tıkla... Çökmedi girebiliyorum VPN'siz normal. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2023
Bay B dedi: Hiç kimse giremiyor bende giremiyorum. Sanırım Discord çökmüş olabilir global bir sorun bu. Genişletmek için tıkla... Çökmedi girebiliyorum VPN'siz normal.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 16 Ekim 2023 #15 KeremTw dedi: Güvenli internet açık mı? Kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu Allah'ın cezası şey nereden kapanıyor benim de karşıma çıktı 1-2 kere anlamadım neyin nesidir.
KeremTw dedi: Güvenli internet açık mı? Kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu Allah'ın cezası şey nereden kapanıyor benim de karşıma çıktı 1-2 kere anlamadım neyin nesidir.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.214 Çözümler 22 16 Ekim 2023 #16 shepy00 dedi: Hocam 10 defa denedim + format attım olmuyor. Genişletmek için tıkla... Web sitesinden deneyin güvenli internet/dns gibi şeyler var mı kontrol edin.
shepy00 dedi: Hocam 10 defa denedim + format attım olmuyor. Genişletmek için tıkla... Web sitesinden deneyin güvenli internet/dns gibi şeyler var mı kontrol edin.
shepy00 Yoctopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #17 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Web sitesinden deneyin güvenli internet/dns gibi şeyler var mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Web siteside aynı vpn olmadan girmiyor
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Web sitesinden deneyin güvenli internet/dns gibi şeyler var mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Web siteside aynı vpn olmadan girmiyor
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2023 #18 shepy00 dedi: Hocam 10 defa denedim + format attım olmuyor Genişletmek için tıkla... hocam şu linkten indirin discordu yine olmazsa discord yetkililerine bildirin
shepy00 dedi: Hocam 10 defa denedim + format attım olmuyor Genişletmek için tıkla... hocam şu linkten indirin discordu yine olmazsa discord yetkililerine bildirin
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.214 Çözümler 22 16 Ekim 2023 #19 kino dedi: Bu Allah'ın cezası şey nereden kapanıyor benim de karşıma çıktı 1-2 kere anlamadım neyin nesidir. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'un programı üzerinden güvenli internet ayarını kapatmak gerekli.
kino dedi: Bu Allah'ın cezası şey nereden kapanıyor benim de karşıma çıktı 1-2 kere anlamadım neyin nesidir. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'un programı üzerinden güvenli internet ayarını kapatmak gerekli.
KeremTw Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #20 kino dedi: Bu Allah'ın cezası şey nereden kapanıyor benim de karşıma çıktı 1-2 kere anlamadım neyin nesidir. Genişletmek için tıkla... ISS'den ISS'ye değişiyor. İsmini yazıp güvenli internet kapatma diye aratırsanız bulabilirsiniz.
kino dedi: Bu Allah'ın cezası şey nereden kapanıyor benim de karşıma çıktı 1-2 kere anlamadım neyin nesidir. Genişletmek için tıkla... ISS'den ISS'ye değişiyor. İsmini yazıp güvenli internet kapatma diye aratırsanız bulabilirsiniz.