Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Galiba Superonline sürekli micropatchliyor bunları çünkü artık bu yöntem de çalışmıyor...
-5 yöntemi
Edit:
IPV6 ethernet ayarlarınızda açıksa çalışmıyormuş arkadaşlar deneme yanımla yoluyla buldum. IPV6 kapatıp tekrar denediğimde alternatif2 yöntemiyle oldu.

Super Online kullanıyorum ancak normal dosyayi kurunca D1sco1D calisti.
Evet çalışabilir, alternatif metodları çalıştıramayanlar için yazdım. Çalışıyor ise bir değişiklik yapmanıza gerek yok.

Galiba Superonline sürekli micropatchliyor bunları çünkü artık bu yöntem de çalışmıyor...
-5 yöntemi
Hocam emin değilim ama GoodbyeDPI bir kez doğru şekilde çalıştığında fixlenemeyeceğini sanıyorum. Çünkü zaten yaptığı şey, kullanıcıyı paket incelemesinden kurtarmak. Bu da client-sided yani kullanıcı taraflı gerçekleştiği için tespit edilip engellenmesi mümkün durmuyor.

Tabi ki kesin bir durum değil bu ama başka sebeplerle sorunlarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Açık bir VPN, proxy, birden fazla GoodbyeDPI batch penceresi var ise kapatıp, Hizmetlerden GoodbyeDPI'ı bir kontrol edebilir misiniz. Bir de Windows genelinde ayarladığınız DNS'i kontrol edip benimle paylaşabilir misiniz ?

Edit: Yaptığınız düzenlemeye göre şu sonuca varıyorum Windows ayarlarında DNSV6 yapılandırması yok. Şöyle özetleyeyim: DNS'ler IPV4 ve IPV6 protokolleri için ayrı ayrı konfigüre edilmeli (Aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi).
Ekran görüntüsü 2024-11-08 130055.png
Eğer DNS'inizi yalnızca DNSV4 ile ayarladıysanız (Örneğin Cloudflare için 1.1.1.1 - 1.0.0.1 gibi) GoodbyeDPI DNSV6'yı da kullanarak kapsamlı bypass yapmaya çalıştığı için sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çözümü ise ya IPV6 protokolünü kapatmak ya da DNSV6'yı da atamak.

Son düzenleme:
Anladım hocam, detaylı açıklama için teşekkür ederim. IPV6 protokolünü kapattığımda sorun çözüldü. Bu bilgilerin burda durması en azından diğer arkadaşlara da yardımcı olacaktır.

Çıkardığın günden beni kullanıyorum çok iyi çalışıyordu ama birkaç gündür açıkken Facebook veya buraya bağlanmıyor. Türk Telekom kullanıyorum.

Çıkardığın günden beni kullanıyorum çok iyi çalışıyordu ama birkaç gündür açıkken Facebook veya buraya bağlanmıyor. Türk Telekom kullanıyorum.
Ben de aynı sorunla karşılaşıyorum ve Türk Telekom kullanıyorum ancak GoodbyeDPI yüklü olmayan bilgisayarımda da aynı sorunla karşılaşıyorum. Yine de isterseniz farklı bir DNS kullanarak deneyebilirsiniz.

Ben de aynı sorunla karşılaşıyorum ve Türk Telekom kullanıyorum ancak GoodbyeDPI yüklü olmayan bilgisayarımda da aynı sorunla karşılaşıyorum. Yine de isterseniz farklı bir DNS kullanarak deneyebilirsiniz.

Cloudflare DNS halletti gibi sorun yok şimdilik. DPI kapatınca düzeliyordu benim ama TT sorunu da olabilir aynen.

Hocam siz Türk Telekom kullanıp bu yöntemlerle girebiliyor musunuz?

Geri
Yukarı