cagritaskn
Picopat
Daha fazla
hamza4kgul arkadaşımız GoodbyeDPI'ın çalışmadığını yazmış.Eki Görüntüle 2396142Eki Görüntüle 2396146Ortalama %0.04 civarı CPU kullanımı 4 Megabayt da RAM kullanımı ile çalışıyor. Neredeyse yok gibi yani. En ufak bir yük bile bindirmiyor sisteminize.
Herkeste çalışma garantisi yok maalesef. Elimden geldiğince çözüm önerilerinde bulunuyorum.hamza4kgul arkadaşımız GoodbyeDPI'ın çalışmadığını yazmış.
Rica ederim. Fiber kullanıcılarının çoğunda çalışmıyordu, sıradışı olmuş. Güle güle kullanın.Merhaba, Superonline fiber için alternatif 2 olanı kullandım ve işe yaradı, çok teşekkürler.
Daha önce Cloudflare WARP kullandınız mı hiç ?GoodbyeDPI sorunsuz çalışıyor fakat Valorant açılmıyor neden? Yani daha doğrusu arkadaşlarımda çalışıyor ama bende açılmıyor sebebi nedir acaba?
Daha önce Cloudflare WARP kullandınız mı hiç?
Windowsun hangi sürümünü kullandığınızı öğrenebilir miyim ?WARP Ne tam olarak bilmiyorum ama Superonline için DNS değişirken 1.1.1.1/ 1.0.0.1 kullanıyordum Cloudflare DNS diye
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.