Discord'da biri yüzümün fotoğrafını attı

Attıkları fotoğraf e-okul'unuza ait bir fotoğraf mıydı? Eğer öyleyse isim soyisminizi bulup panellerden e-okul vesikalığınızı almışlar.
 
Aga bildiğin foto bilgisayarın kamerasından çekilmiş gibi o anki fotoğrafım.
 
"Ne kadar yakışıklıyım değil mi?" deyip engelleseydiniz hocam. Şaka bir yana, bu zamanlarda herkesin verisi ortalarda geziyor. Bulması kolay yani. Çok tedirgin olmanıza gerek yok.
 
Bugün arkadaşımla MC oynuyorduk. Sunucuya bilinmeyen3003 diye biri girdi, sohbete Discord adını yazdı sonra discordan bana yüzümün fotoğrafını attı. Ne yapabilirim?

Aynı durum bana da olmuştu 2021 de Roblox oynarken biri bana Discord'dan istek atmıştı PC'me RAT atmış artık o zaman ne indirdiysem neyse işte çocuk Roblox'ta Robux istedi bende yok be dedim sonra oyuna döndüm sonra ise annem bana yat demişti saat gecenin 3'u falandı neyse onu duymuştu DC'den "oğlum yat annen sana yat diyor" dedi bende sasirdim RAT yediğimi anladım sonra çocuk annemin babamın bilgilerini attı ve şifrelerimi attı neyse ki bir şey yapmadı sonra tüm şifreleri degistim çok kötüydü benim yüzümü atmamıştı ama buna benzer olay işte

Kısaca görmezden gel engelle gitsin o kisiyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı