Discord'da dolandırıldım

Apakama

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce Discord'dan oyun itemi aldim ve bana vermediler dava etsem veya edebilir miyim?
Ben de ceza yer miyim karşıdaki ceza yer mi?

Birkaç gün önce Discord'dan oyun itemi aldim ve bana vermediler dava etsem veya edebilir miyim?

20-30TL'lik bir şeyse bence hiç uğraşma. Dava edersin tama ama avukatlarada 40000-50000 TL dökecek paran varsa ver gitsin.

Discord anonimdir dostum, item almak için çok yanlış bir yer seçmişsin. İsmini soyismini biliyorsan karşındakinin ancak o zaman dava açabilirsin. Discord kullanıcılarının bilgilerini devlete bile vermiyor. Bu yüzden yasaklandı zaten. Yapabileceğin tek şey report edip karşındakinin hesabını kapattırmak. O da eline bir şey geçirmez zaten.

Yasal olmayan ülkemizde erişimin tasak olduğu uygulamayı kullanman suç iken sen bir de bu suç olan uygulamadan ticaret yaptın. Dolandırıldin üstüne bir bardak su iç bence

Discord'da dolandırılmasan daha çok şaşırırdım İtemsatış kabasakal gibi yerlerden ve güvenli satıcılardan satın alın dava etsende bir şey olmaz.

Discord şu anda yasaklı oldugu için dava ederseniz kendiniz sıkıntıya düşersini hocam hiç uğraşmayın sizin üstünüze patlar.

Geri
Yukarı