Discord'da edilen küfür şikayet edilebilir mi?

Az önce tekrardan konuştuk 2 haftadan sonra bunu diyip engelledim;
 

Dosya Ekleri

  • 1635583941690.png
    1635583941690.png
    17 KB · Görüntüleme: 225
2,3 yıllık dostumdu hem beni insanlara karşı kötüledi hem küfür etti ve bir de inkar ediyor küfür ettiğini ailesine kadar yazdım aslında sanala da pek giremiyor. C

Bir sonuç çıkmaz uğrama bence. 2 çözüm yolu var 1.cisi direk yolu verip yollamak onun seviyesine düşmemek 2.si çağırıp 2 tokat atıp yollamak 2. çözüm çok daha makul bir çözüm bence.
 
Ama buradaki herkesin dediğine uyup boş vereceğim.
İletişimi kesin bitti.
Tabi olayı tek taraflıda dinlememek gerekir aslında.
Siz ne yaptınızda size küfür edip kötüledi bir de bu var?

Sorunda orada ki hiç bir şey yapmadım daha önceden bir şey için izin vermişti onu yaptım sonra caydı ve küfürler yağdırdı.
 
Hocam eğer siyasilere de ettiyse hakaret o zaman işiniz kolay. Yoksa ikinizin tartışması bir anlam ifade etmez. Karşı tarafta kimin yazdığını ispatlayamazsın. Belki birisi gıcıklığına yaptı.

Dava açsanız sadece yer işgal etmiş olursunuz. Engelleyip geçin. DC'ye şikayet edin kullanıcıyı. Eğer siz de ettiyseniz karşılıklı olarak hakaret o zaman bir anlamı yok çektiğiniz videoların, resimlerin.
Çektiğiniz videolarda herhangi bir yazdığınız mesajı silip silmediğiniz de önemli. Oldu da gerçekten başvurdun mahkemeye kabul ettiler(ki çok çok düşük ihtimal) senin bir şeyi gizlemen iş çıkartır.

En iyisi engelle geç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı