AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #1 Bildirim geliyor ama tüm mesajları okumak istemiyorum. Doğrudan şu mesaja nasıl gidebilirim? Bildirim işareti şu:
Bildirim geliyor ama tüm mesajları okumak istemiyorum. Doğrudan şu mesaja nasıl gidebilirim? Bildirim işareti şu:
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 13 Ocak 2021 #2 Sağ üstte gelen kutusu var. Oradan etiketlere gidebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Ocak 2021 #3 Sağ üstte raptiye var, ona tıklayarak etikenlendiğiniz yorumalara gözatabilirsiniz. @Ma'at hocamın dediği gibi, belki gelen kutusu da olabilir karıştırmış olabilirim. Son düzenleme: 13 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Sağ üstte raptiye var, ona tıklayarak etikenlendiğiniz yorumalara gözatabilirsiniz. @Ma'at hocamın dediği gibi, belki gelen kutusu da olabilir karıştırmış olabilirim.
KS KS AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #4 EZİC AJANI dedi: Sağ üstte raptiye var, ona tıklayarak etikenlendiğiniz yorumalara gözatabilirsiniz. @Ma'at hocamın dediği gibi, belki gelen kutusu da olabilir karıştırmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bu işe yaramadı. Ma'at dedi: Sağ üstte gelen kutusu var. Oradan etiketlere gidebilirsiniz. Eki Görüntüle 834212 Genişletmek için tıkla... Ama bu işe yaradı teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
EZİC AJANI dedi: Sağ üstte raptiye var, ona tıklayarak etikenlendiğiniz yorumalara gözatabilirsiniz. @Ma'at hocamın dediği gibi, belki gelen kutusu da olabilir karıştırmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bu işe yaramadı. Ma'at dedi: Sağ üstte gelen kutusu var. Oradan etiketlere gidebilirsiniz. Eki Görüntüle 834212 Genişletmek için tıkla... Ama bu işe yaradı teşekkür ediyorum.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 13 Ocak 2021 #5 EZİC AJANI dedi: Sağ üstte raptiye var, ona tıklayarak etikenlendiğiniz yorumalara gözatabilirsiniz. @Ma'at hocamın dediği gibi, belki gelen kutusu da olabilir karıştırmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... O raptiye kanala sabitlenmiş olan mesajları gösterir. Artı 0 Eksi
EZİC AJANI dedi: Sağ üstte raptiye var, ona tıklayarak etikenlendiğiniz yorumalara gözatabilirsiniz. @Ma'at hocamın dediği gibi, belki gelen kutusu da olabilir karıştırmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... O raptiye kanala sabitlenmiş olan mesajları gösterir.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Ocak 2021 #6 AhmetBirkan dedi: Bu işe yaramadı. Ama bu işe yaradı teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, tuşları karıştırmışım, özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için... Ya hu arkadaşlar neden mesajıma gülücük ve şaşkın ifade atıyorsunuz düzenledim işte! Artı 0 Eksi
AhmetBirkan dedi: Bu işe yaramadı. Ama bu işe yaradı teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, tuşları karıştırmışım, özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için... Ya hu arkadaşlar neden mesajıma gülücük ve şaşkın ifade atıyorsunuz düzenledim işte!