Çözüldü Discord'da fontlar ve emojiler gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MonikaDDLC

Hectopat
Daha fazla  
Discord:

1737564921763.png

Bilgisayar bildirimi:

1737564960427.png

Fontlar indirilmiş olmasına rağmen Discord'da gözükmüyor.

"<" Ayrıca bildirimlerde de gözükmüyor.

Çözüm
VPN kullanıyorum.

Ana klasörden /.local/share/fontsdaki tüm fontları silip "FC-cache -f -v" komutunu terminale yazdım ve "sudo dnf install Google-noto-*" komutu ile tüm Google noto fontlarını indirdim ve oldu.

Eğer sizde hala bazı fontlar inmemişse onları kopyala yapıştır yapıp hangi font olduğunu öğrenip Google fontsdan adını bulup terminalden indirin (hangi font olduğunu not alın ne olur ne olmaz) eminim ki bu herkesin sorununu çözer.
Son düzenleme:
Kullandığınız VPN nedir ne zamandan sonra böyle olmaya başladı.

ProtonVPN.
Bilgisayarı kurduğumdan beri böyle, çoğu font çalışmıyor. Teker teker indirsem bile çalışmıyor.
Bazen gözüküyor, bazen gözükmüyor.
Ne kadar font indirirsem indireyim çoğu zaman hala gözükmüyor.

Fontların hepsini silip "fc-cache -f -v" kullandım.
Artık Discord'da fontları ve emojileri görebiliyorum ama bu sefer bilgisayarın kendisinde göremiyorum?

Bilgisayar:

1737573153802.png

Discord:

1737573185109.png

Son düzenleme:
VPN kullanıyorum.

Ana klasörden /.local/share/fontsdaki tüm fontları silip "FC-cache -f -v" komutunu terminale yazdım ve "sudo dnf install Google-noto-*" komutu ile tüm Google noto fontlarını indirdim ve oldu.

Eğer sizde hala bazı fontlar inmemişse onları kopyala yapıştır yapıp hangi font olduğunu öğrenip Google fontsdan adını bulup terminalden indirin (hangi font olduğunu not alın ne olur ne olmaz) eminim ki bu herkesin sorununu çözer.

Son düzenleme:
Çözüm
Geri
Yukarı