Discord'da Gamepad önerisi isteyen arkadaş

arasyuksel

Hectopat
Katılım
13 Ağustos 2020
Mesajlar
3.365
Çözümler
30
Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar. Az önce Discord üzerinde bir sunucuda Gamepad önerisi isteyen bir arkadaşla karşılaştım. "Logitech mi Rampage mi ?" Diye sordu ve ben de Rampage'nin kalitesiz bir marka olduğunu söyledim. Sonra bir kişi geldi ve "Rampage adamdır !" Dedi. Ona dandik bir marka olduğunu anlatmaya çalışıyorum gidiyor bana fanboysun diyor. Sonra Gamepad alacak arkadaşa " en azından Trust al, Rampage gibi bir markadan daha iyidir dedim. Sonra Rampage markasını savunan arkadaş "Trust Rampage'den çok daha kalitesiz" dedi. Sonra Gamepad alayacak arkadaş bana "Rampage ile Logitech'in farkı ne ?" Diye sordu. Malzeme kalitesi, servis kalitesi dedim ama anlamıyor. Hala fanboy olduğumu iddia ediyor. Bir X adlı YouTuber var ( zaten onun Discord sunucusunda tartışıyoruz ) o gidip Rampage'nin ürününü incelemiş ve herkese önermiş. Bu Gamepad alacak arkadaş "peki neden X ağabeyimiz ürünü beğendi ?". Bende " bana para verseler bende överdim, paralar yatırılmış" dedim. Hepsi güldü. Sizce bu tartışmada kim haklı?
 
Bu konuyu DA'de açsanız, DA arşivi haksızsınız cahilsin diyecek, Technopat'ta açılan konuya tabii siz haklısınız onlar cahil diyecek:)
 
Şimdi zamanında Rampage kulaklık almış biri olarak söylüyorum ürüne abartısız 5 kez değişim yaptırdım bu hizmeti başka yerde bulamazsınız (!) Şaka bir yana siz haklısınız tabii ki.
 
Oturduğum yerden sinir oldum. Boş insanlarla uğraşma bence. Rampage adammışmışmış. Karı gibi marka bence. Sözlük anlamına baktım sözünde durmayan kimse diyor. Tam olarak Rampage. Sözde yüksek kalite ama gerçekte fıs.
 

Geri
Yukarı