Discord'da işlenen suç mahkemeye verilebilir mi?

684976

Decapat
Bir tane ticaret sunucusuna sadece gore ve +18 içerikler spamladım bana DM'den küfreden bir elemanla küfürleştim. Sunucunun sahibi benim telefonumu bulmuş arayıp her şeyime küfür etti sonra tehdit etmeye başladı, illegal legal fark etmez e-devletine sızarım vb. 15 yaşındayım korkuyorum ne yapmam lazım? Adam 25 yaşında falan.

Bir tane ticaret sunucusuna sadece gore ve +18 içerikler spamladım bana DM'den küfreden bir elemanla küfürleştim. Sunucunun sahibi benim telefonumu bulmuş arayıp her şeyime küfür etti sonra tehdit etmeye başladı, illegal legal fark etmez e-devletine sızarım vb. 15 yaşındayım korkuyorum ne yapmam lazım? Adam 25 yaşında falan.
O da sana küfürden dava açar sen de ona ve dava böylelikle düşer fakat, tehtid ettiğinin kanıtları varsa tehtid üzerinden dava açarsanız kazanırsınız. İhtiyacın olan tek şey kanıt dostum. Ailene durumu anlatmazsan korkmaya devam edersin. Fakat sana hiçbir şey yapamaz bunu da bil. Ayrıca paylaştığın içerikler eminim çok rahatsız ediciydi çünkü gore diyorsun. Bunu yapmamalısın dostum insanların psikolojisini bozarsın, yediğin küfürleri de hak etmişsin.

küfür ettiysen verebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı