TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #1 Örneğin bir suncuya bir kişi video attı ama onu indirmeden YouTube'daki gibi izledik. Bundan virüs bulaşma gibi bir ihtimal var mı? Arkadaşım bana böyle söyledi de o yüzden soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2022
Örneğin bir suncuya bir kişi video attı ama onu indirmeden YouTube'daki gibi izledik. Bundan virüs bulaşma gibi bir ihtimal var mı? Arkadaşım bana böyle söyledi de o yüzden soruyorum.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 25 Aralık 2022 #2 Günaydın, sanmıyorum.
M Mor1arty Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #3 Pek ihtimal vermiyorum ama bazı şaka amaçlı videoları açınca Windows virüs uyarısı veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda nasıl yapıldığı gösteriliyor, zararsız.
Pek ihtimal vermiyorum ama bazı şaka amaçlı videoları açınca Windows virüs uyarısı veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda nasıl yapıldığı gösteriliyor, zararsız.