Sorunun kulaklıkta olduğunu düşünmüyorum, farklı mikrofonla da test ettim aynı şey oldu. Örneğin "alooooooo" diye uzun bir seslenişte "aloo o o o o" şeklinde oluyor. Nasıl çözebilirim?
Dalgamı geçiyosunuz.Yurtdışına çık oradan bir internet al ve orada yaşa. Ya da daha yüksek bir internete geçiş yap.
Neden dalga geçeyim gerçekleri söylüyorum sadece. İnternetten olduğunu kastettim. Malum güzel ülkemizin standart olarak gördüğü internet 10 yıl öncesinden falan kalma.Dalgamı geçiyosunuz.
Neden dalga geçeyim gerçekleri söylüyorum sadece. İnternetten olduğunu kastettim. Malum güzel ülkemizin standart olarak gördüğü internet 10 yıl öncesinden falan kalma.
Kavgaya gerek yok ki. Ben ya interneti artır ya da aynı fiyata yurtdışında daha iyi hizmet al dedim. Bende biliyorum yurtdışına çıkmanın ne kadar kolay olmadığını veya olduğunu. Ki zaten gülme emojisi atmışsın yorumuma. Sakin ol lütfen. Ayrıca konuyu da kirletmeyelim. Esprili bir dilde açıklama yaptım sadece.Yurt dışı ne alaka Discord da ses gitmiyor sen yurtdışına git diyorsun yaşın kaç?
Yurtdışına gitmek o kadar kolaymı Discord da ses gitmiyor diye yurt dışına gitcekmiş mantıklı düşünün hocam yaşını sorarak saygısızlık yapmak istemem.
Pardon hocam kusura bakmayınız.Kavgaya gerek yok ki. Ben ya interneti artır ya da aynı fiyata yurtdışında daha iyi hizmet al dedim. Bende biliyorum yurtdışına çıkmanın ne kadar kolay olmadığını veya olduğunu. Ki zaten gülme emojisi atmışsın yorumuma. Sakin ol lütfen. Ayrıca konuyu da kirletmeyelim. Esprili bir dilde açıklama yaptım sadece.