Çözüldü Discord'da şifre değiştirilmesine rağmen hesaba sürekli olarak birisi giriş yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda Öksüz

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Asus Tuf Gaming Nvidia GeForce RTX 3070 OC Edition 8 GB
Anakart: Asus Prime Z690-PLUS DDR4
İşlemci: Intel Core i7-13700KF
Sıvı soğutma: Cooler Master Masterliquid ML240l V2 RGB
RAM: XPG Spectrix D50 2x16 3600Mhz
Güç kaynağı: Cougar GEX850 850W 80 Plus Gold
Depolama: Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD
Meslek
Berber
1 ayda 4 kez falan giriş yaptı hesabıma. Benim ağzımdan arkadaşlarıma yazıp Valorant hesaplarını çalmaya çalışıyor. Token ile giriş yaptıklarını düşünüyorum. Bilgisayara format attım ama hiçbir işe yaramadı. Bütün güvenlik önlemleri açık, ne yapmamı önerirsiniz? Bu işin cıvkı çıkmaya başladı çünkü. Ekstra olarak Windows değil Firefox işletim sisteminden giriş yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1 ayda 4 kez falan giriş yaptı hesabıma. Benim ağzımdan arkadaşlarıma yazıp Valorant hesaplarını çalmaya çalışıyor. Token ile giriş yaptıklarını düşünüyorum. Bilgisayara format attım ama hiçbir işe yaramadı. Bütün güvenlik önlemleri açık, ne yapmamı önerirsiniz? Bu işin cıvkı çıkmaya başladı çünkü. Ekstra olarak Windows değil Firefox işletim sisteminden giriş yapıyor.

Hocam token grabber yemişsiniz hesabı kapatmaktan başka şansınız yok iyi sosyaller.

Hocam token grabber yemişsiniz hesabı kapatmaktan başka şansınız yok iyi sosyaller.

Çözüm

Hesabınızın şifresini değiştirin token şifre değişirseniz token yenilenir ve artık giremez format atmanız gereksiz olmuş.

Hesabınızın şifresini değiştirin token şifre değişirseniz token yenilenir ve artık giremez format atmanız gereksiz olmuş.
Zaten birçok kez değiştim. Ama bir işe yaramadı.

Keylogger yediğimi düşünüyorum. Çünkü birkaç hesabım daha çalınmıştı valorant dışında.

Hocam olabilir hocam fakat keylogger formatla silinir zaten token grabber yemişsinizdir yüksek ihtimalle hala hesaba giriş yapılıyorsa
Şey düşünüyorum. En son format attıktan sonraki elinde kalan token ile giriş yapmış olabilir tekrar şifre değiştim daha girmedi. Daha girmezse token grabber değildir.

1 ayda 4 kez falan giriş yaptı hesabıma. Benim ağzımdan arkadaşlarıma yazıp Valorant hesaplarını çalmaya çalışıyor. Token ile giriş yaptıklarını düşünüyorum. Bilgisayara format attım ama hiçbir işe yaramadı. Bütün güvenlik önlemleri açık, ne yapmamı önerirsiniz. Bu işin cıvkı çıkmaya başladı çünkü. Ekstra olarak Windows değil Firefox işletim sisteminden giriş yapıyor.
Bende de şifre değiştirmeme rağmen sunuculara katılıyordu hesap. Discord ayarlarına girin, Yetkili Uygulamalar bölümüne girin ve buradan garip isimli, yetki vermediğiniz uygulamaları kaldırın.

Yeni konular

Geri
Yukarı