Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #1 Discord'da birini 10 kez spam attım ve beni spam bildirdi. Sizce ne kadar bir süre hesabım kısıtlanır veya tamamen ban yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2022
Discord'da birini 10 kez spam attım ve beni spam bildirdi. Sizce ne kadar bir süre hesabım kısıtlanır veya tamamen ban yer miyim?
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Mart 2022 #2 Kedi60 dedi: Discord'da birini 10 kez spam attım ve beni spam bildirdi. Sizce ne kadar bir süre hesabım kısıtlanır veya tamamen ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Benim hesabımın sunucuları kapatılmıştı.
Kedi60 dedi: Discord'da birini 10 kez spam attım ve beni spam bildirdi. Sizce ne kadar bir süre hesabım kısıtlanır veya tamamen ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Benim hesabımın sunucuları kapatılmıştı.
Afobe Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #3 Kedi60 dedi: Discord'da birini 10 kez spam attım ve beni spam bildirdi. Sizce ne kadar bir süre hesabım kısıtlanır veya tamamen ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Kanka sanırm 1 defadan bir şey olmaz diye biliyorum ins olmaz.
Kedi60 dedi: Discord'da birini 10 kez spam attım ve beni spam bildirdi. Sizce ne kadar bir süre hesabım kısıtlanır veya tamamen ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Kanka sanırm 1 defadan bir şey olmaz diye biliyorum ins olmaz.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.212 Makaleler 7 Çözümler 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #4 Kedi60 dedi: Discord'da birini 10 kez spam attım ve beni spam bildirdi. Sizce ne kadar bir süre hesabım kısıtlanır veya tamamen ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... İlk kez yaptıysanız sorun olacağını zannetmiyorum.
Kedi60 dedi: Discord'da birini 10 kez spam attım ve beni spam bildirdi. Sizce ne kadar bir süre hesabım kısıtlanır veya tamamen ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... İlk kez yaptıysanız sorun olacağını zannetmiyorum.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 22 Mart 2022 #5 İlk kez yaptıysan bir ceza alacağını sanmıyorum. İkinci defada uyarı, üçünce de ise ceza alacağını düşünüyorum. Ceza olarak da 1-2 gün mesaj yazamazsın herhalde.
İlk kez yaptıysan bir ceza alacağını sanmıyorum. İkinci defada uyarı, üçünce de ise ceza alacağını düşünüyorum. Ceza olarak da 1-2 gün mesaj yazamazsın herhalde.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #6 Peki cevaplarınız için teşekkürler.