T tchpatavi Femtopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 6 14 Ağustos 2023 #1 Biri sunucuma katıldığında "Hangi takımlısın?" sorusunu cevaplasın istiyorum, nasıl olacak?
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #2 tchpatavi dedi: Biri sunucuma katıldığında "Hangi takımlısın?" sorusunu cevaplasın istiyorum, nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Bot ayarlayacaksın. Bot ile sunucuya giren kişi takımı seçicek. Eğer takım seçmezse kanallar açılmayacak. Veyahutta belli kanallar açık gözükücek.
tchpatavi dedi: Biri sunucuma katıldığında "Hangi takımlısın?" sorusunu cevaplasın istiyorum, nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Bot ayarlayacaksın. Bot ile sunucuya giren kişi takımı seçicek. Eğer takım seçmezse kanallar açılmayacak. Veyahutta belli kanallar açık gözükücek.
T tchpatavi Femtopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 6 14 Ağustos 2023 #3 arif0 dedi: Bot ayarlayacaksın. Bot ile sunucuya giren kişi takımı seçecek. Eğer takım seçmezse kanallar açılmayacak. Veyahut belli kanallar açık gözükücek. Genişletmek için tıkla... O botu bulamıyorum yardım edebılır mısın?
arif0 dedi: Bot ayarlayacaksın. Bot ile sunucuya giren kişi takımı seçecek. Eğer takım seçmezse kanallar açılmayacak. Veyahut belli kanallar açık gözükücek. Genişletmek için tıkla... O botu bulamıyorum yardım edebılır mısın?
P Palena Zhduken Zeptopat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #4 Kanka adam yanlış demiş. Sunucu ayarlarına gel ve topluluğu ayarını aç ve aktifleştir. Sonra oryantasyon diye bir ayar çıkcak oradan giriş rehberini ayarla, zaten sana Wumpus anlatacak.
Kanka adam yanlış demiş. Sunucu ayarlarına gel ve topluluğu ayarını aç ve aktifleştir. Sonra oryantasyon diye bir ayar çıkcak oradan giriş rehberini ayarla, zaten sana Wumpus anlatacak.