Discord'da tehdit edildikten sonra ne yapılmalı?

umut.3264

Decapat
Daha fazla  
Discord'da bir ekibim vardı cok iyi anlasıyorduk 2025 Mart sonuna kadar. Ardından işte kavgalar falan oldu beni hain ilan ettiler. Sonradan ekibimdeki sunucu sahibi seni Discord'dan sileceğiz her şeyini bulucağız bilgilerin elimizde olacak falan dedi. Ben tabii korkmadım üzerime bir his sindi ama ekibimde benimle alakalı hiçbir bilgilerim yok özel falan hiç paylaşmadım böyle bir şey yapabilirler mi? Yaparlarsa ne yapmam gerekir?

Bir şey olmaz, tipik panelci veletlerdir. Veri sızıntısına zamanında müdahale edilseydi ve verilerimiz yayılmasaydı, bu veletler de ortaya çıkmazdı.

Bir şey olmaz, tipik panelci veletlerdir. Veri sızıntısına zamanında müdahale edilseydi ve verilerimiz yayılmasaydı, bu veletler de ortaya çıkmazdı.

Dediğiniz doğru hocam panel kullanıyolardı bendende panel istiyolardı bende asla kullanmadığım için vermiyordum.

Çok takmayın hocam. Her siber açıklamada ellerinde dondurma titreyerek izleyen veletler bunlar.

Çok takmayın hocam. Her siber açıklamada ellerinde dondurma titreyerek izleyen veletler bunlar.

Hocam kendileri zaten 14-15 yaşında hep Atatürk'e küfür ediyorlardı Osmanlı'ya Fatih Sultan Mehmet'e hep küfrediyorlardı ardından 00:00 da Discord'un devlete log vereceği bir haber açıklandı korkudan sunucuyu ve hesapları silmişlerdi.

Şundan yaşamışlar. Merak etmeyin hocam bunlar kendilerini bir şey sanan küçük veletler. Bizede zamanında oldu bir hataylı depremzede çocuk girdi bizim public SWsine. Çocuğa çok iyi davrandık fakat daha sonra onun tartıştığı birisi bizim SW de yetki aldığı için savaş açmış güya(!). Daha sonra bizde telefonu vardı annesini aradık bildireceğimizi söyledik hali ortada. Bir kedi gibi sıvıştı.

Yiyorsa bulsunlar sana atarlarsa bilgilerini SS al suç duyurusunda bulun bulunmak istemiyorsan engelle geç yapabilecekleri hiçbir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…