Straffin Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:55 #1 Discord'da birisiyle kavga ederken hiçbir şeye tıklamama rağmen ChatGPT'ye kadar bütün şifrelerimi, e-postalarımı attılar. Nasıl oluyor?
Discord'da birisiyle kavga ederken hiçbir şeye tıklamama rağmen ChatGPT'ye kadar bütün şifrelerimi, e-postalarımı attılar. Nasıl oluyor?
ArdaAhmet Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 238 Çözümler 2 Yer Denizli Pazartesi 21:02 #2 Hocam sadece link değil fotoğraf, video, GIF vb şeylere de tıklamış olabilirsiniz onlardan da çalabiliyorlar.
Hocam sadece link değil fotoğraf, video, GIF vb şeylere de tıklamış olabilirsiniz onlardan da çalabiliyorlar.
C Clasi4 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 240 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 12600KF, 7900XT, 64GB Cinsiyet Kadın Pazartesi 21:03 #3 RAT yemişsindir. Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 21:26
Straffin Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:05 #4 ArdaAhmet dedi: Hocam sadece link değil fotoğraf, video, GIF vb şeylere de tıklamış olabilirsiniz onlardan da çalabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir GIF atmışlardı onu da favoriye almıştım ondan mı acaba?
ArdaAhmet dedi: Hocam sadece link değil fotoğraf, video, GIF vb şeylere de tıklamış olabilirsiniz onlardan da çalabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir GIF atmışlardı onu da favoriye almıştım ondan mı acaba?
ArdaAhmet Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 238 Çözümler 2 Yer Denizli Pazartesi 21:05 #5 Straffin dedi: Bir GIF atmışlardı onu da favoriye almıştım ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Favoriye alırken yanlışlıkla üstüne tıkladıysanız muhtemelen ondandır.
Straffin dedi: Bir GIF atmışlardı onu da favoriye almıştım ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Favoriye alırken yanlışlıkla üstüne tıkladıysanız muhtemelen ondandır.
Maki Winchester Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:09 #6 ArdaAhmet dedi: Favoriye alırken yanlışlıkla üstüne tıkladıysanız muhtemelen ondandır. Genişletmek için tıkla... Hocam üstüne tıklamayla değil de bağlantıya gidersek olmuyor muydu o olay benmi yanlış biliyorum.
ArdaAhmet dedi: Favoriye alırken yanlışlıkla üstüne tıkladıysanız muhtemelen ondandır. Genişletmek için tıkla... Hocam üstüne tıklamayla değil de bağlantıya gidersek olmuyor muydu o olay benmi yanlış biliyorum.
ArdaAhmet Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 238 Çözümler 2 Yer Denizli Pazartesi 21:12 #7 Maki Winchester dedi: Hocam üstüne tıklamayla değil de bağlantıya gidersek olmuyor muydu o olay benmi yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum vallahi ama o sistem çok gelişmiş. 1 kere sadece videonun üstüne tıklayıp trojan yemiştim GIF'te de aynısı vardır muhtemelen.
Maki Winchester dedi: Hocam üstüne tıklamayla değil de bağlantıya gidersek olmuyor muydu o olay benmi yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum vallahi ama o sistem çok gelişmiş. 1 kere sadece videonun üstüne tıklayıp trojan yemiştim GIF'te de aynısı vardır muhtemelen.