Discord'dan çıkılan sunucuyu geri bulmak mümkün mü?

Royaldaking

Decapat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibidir. Hesap hareketleri falan gibi bir yer var mıdır bulabileceğim? Eskiden bir sunucuya FL ile ilgili dosyalar attıydım o sunucudan da çıktım, geri bulma şansım var mı onları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıktaki gibidir. Hesap hareketleri falan gibi bir yer var mıdır bulabileceğim? Eskiden bir sunucuya fl ile ilgili dosyalar attıydım o sunucudan da çıktım, geri bulma şansım var mı onları?
Discord'dan verilerini iste bana 2 ayda gönderilmişti orada yazıyor.

Sorum başlıktaki gibidir. Hesap hareketleri falan gibi bir yer var mıdır bulabileceğim? Eskiden bir sunucuya FL ile ilgili dosyalar attıydım o sunucudan da çıktım, geri bulma şansım var mı onları?
Eğer ismini biliyorsanız internetteki server listelerinde arayabilirsiniz yoksa davet bağlantısı olmadan giremezsiniz.

Malesef yok. Sadece davet linkini bulup katılmayı deneyebilirsiniz ( büyük ihtimalle artık geçersizdir)

Hesap bilgileri gelince onunla bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkini de internetteki sitelerde aratarak bulabilirim belki denemekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…