Hocam içimde hala büyük bir şüphe var. Görev yöneticisini baya kurcaladım ordada şüpheli birşey göremedim ve RAT silinmişse bile bu adamlar benim ip yada mac adresimi bir yere yedekledilerse onlarla birşey yapabilirlermi ?
IP adresi özel bir şey değil, niye bilmiyorum ama böyle bir kanı var. IP adresi insanların internete çıkması için en temel bileşendir. Hatta size şöyle diyeyim, siz bu forumda mesaj yazarken bile technopat sunucusuna IP adresinizle bağlanıyorsunuz. Bu IP adresi bilgisi de Technopat'a gidiyor tabi. Ancak dediğim gibi hiçbir şey yapılamaz.
IP adresi özel bir şey değil, niye bilmiyorum ama böyle bir kanı var. IP adresi insanların internete çıkması için en temel bileşendir. Hatta size şöyle diyeyim, siz bu forumda mesaj yazarken bile technopat sunucusuna IP adresinizle bağlanıyorsunuz. Bu IP adresi de Technopat'a gidiyor tabi. Ancak dediğim gibi hiçbir şey yapılamaz.
Büyük ihtimal size rat atan arkadaş halka açık ücretsiz neredeyse her AV'nin tespit edebildiği bir exploit aracı kullanmıştır, öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Tabi devlet sırrınız yoksa. Zira öylr bir program yazmak iyi tecrübe ve büyük emek gerektirir.