Discord'dan gelen garip mesaj

Bugün uyandığımda Discord'uma şöyle bir mesaj geldi.
Eki Görüntüle 939743

Bu mesajın Türkçesi şu;

WaveBTC hediye Tebrikler! Ödül çekilişimizde rastgele bir kazanan oldun. Bu kolay zamanda yardımcı olmak için, firmamız fonların büyük bir çekiliş yapmaya karar verdi. Wavebtc profesyonel bir dijital varlık ticaret platfor mudur ve ortaklarımız kitlesel bir çekiliş yapmaya ve rastgele kullanıcılara 0.001 ila 0.9 BTC arasında bir kripto para birimi vermeye karar verdiler.

Altında da bir promo kodu vererek o promo koduyla siteye kayıt olursan BTC orada gözükecek diyor. Bu ne arkadaşlar bir bilgisi olan var mı? Deneyeyim mi? Sadece bir kodla kayıt olmamı istiyor. Ama yine de size sorayım dedim.

Giveaway yazan herhangi bir mesaja itibar etmeyin bana kalırsa.
 
Bugün uyandığımda Discord'uma şöyle bir mesaj geldi.
Eki Görüntüle 939743

Bu mesajın türkçesi şu;

Wavebtc hediye tebrikler! Ödül çekilişimizde rastgele bir kazanan oldun. Bu kolay zamanda yardımcı olmak için, firmamız fonların büyük bir çekiliş yapmaya karar verdi. Wavebtc profesyonel bir dijital varlık ticaret platfor mudur ve ortaklarımız kitlesel bir çekiliş yapmaya ve rastgele kullanıcılara 0.001 ila 0.9 BTC arasında bir kripto para birimi vermeye karar verdiler.

Altında da bir promo kodu vererek o promo koduyla siteye kayıt olursan BTC orada gözükecek diyor. Bu ne arkadaşlar bir bilgisi olan var mı? Deneyeyim mi? Sadece bir kodla kayıt olmamı istiyor. Ama yine de size sorayım.
Linke gömülü virüs bu.
 
Kardeşim dolandırıcı bunlar. Bana da yazıyorlar tıkladığın an verdikleri linkte hesabın gidiyor diye biliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Özeli herkese açarsanız gelmesi normal. Bot aracalığıyla oltalama site sayesinde IP niz belki de bilgisayarınızı ele geçiriyorlar. Onları engelleyin. Mesajların hangi sunucudan erişiyorsa o sunucudan ayrılın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı