2 273747 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 201 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Ocak 2023 #11 Siz yine de Discord'tan bir şey indirirken çok rahat olmayın hocam. Çok çeşitli dolandırıcılık yöntemleri çıkıyor her geçen gün.
Siz yine de Discord'tan bir şey indirirken çok rahat olmayın hocam. Çok çeşitli dolandırıcılık yöntemleri çıkıyor her geçen gün.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 28 Ocak 2023 #12 Bulaşabilir çok dikkatlı olman gerekiyordu. Bir kere yapmışsın bu hatayı yapacak bir şey yok. Telefonunu çok fazla ısındırıp patlatabilirler. İyi ki ücretli kaspersky almışsın.
Bulaşabilir çok dikkatlı olman gerekiyordu. Bir kere yapmışsın bu hatayı yapacak bir şey yok. Telefonunu çok fazla ısındırıp patlatabilirler. İyi ki ücretli kaspersky almışsın.
React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 28 Ocak 2023 #13 Videoya veya fotoğrafa RAT gomulebiliyor yalnız ama evet bulaşmaz dostum.
mertinko Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 566 Çözümler 8 28 Ocak 2023 #14 Video üzerinden virüs bulaşma ihtimali çok düşük.
Benq Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #15 React dedi: Videoya veya fotoğrafa RAT gomulebiliyor yalnız ama evet bulaşmaz dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam anti virüs bunu algılayamıyor mu peki? Taradım bir şey çıkmadı umarım bir şey yoktur
React dedi: Videoya veya fotoğrafa RAT gomulebiliyor yalnız ama evet bulaşmaz dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam anti virüs bunu algılayamıyor mu peki? Taradım bir şey çıkmadı umarım bir şey yoktur
React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 28 Ocak 2023 #16 Benq dedi: Hocam anti virüs bunu algılayamıyor mu peki? Taradım bir şey çıkmadı umarım bir şey yoktur Genişletmek için tıkla... Fudlarsa bulamazsın ama o her babayiğidin harcı değildir merak etme. Discord'da takılan lamerların kolay kolay yapabilecegi bir şey değil.
Benq dedi: Hocam anti virüs bunu algılayamıyor mu peki? Taradım bir şey çıkmadı umarım bir şey yoktur Genişletmek için tıkla... Fudlarsa bulamazsın ama o her babayiğidin harcı değildir merak etme. Discord'da takılan lamerların kolay kolay yapabilecegi bir şey değil.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #17 ykalyon25 dedi: Kaspersky satın almanıza gerek yoktu ücretsiz sürümü var zaten. Videoyu açmadıysanız büyük ihtimalle sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... O kada eli ayağı birbirine dolaşmış ki gitmiş satın almış.
ykalyon25 dedi: Kaspersky satın almanıza gerek yoktu ücretsiz sürümü var zaten. Videoyu açmadıysanız büyük ihtimalle sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... O kada eli ayağı birbirine dolaşmış ki gitmiş satın almış.
Benq Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #18 React dedi: Fudlarsa bulamazsın ama o her babayiğidin harcı değildir merak etme. Discord'da takılan lamerların kolay kolay yapabilecegi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler indirdiğimde bir an korkmuştum ama sizler öyle deyince rahatladım. Skibbe dedi: O kada eli ayağı birbirine dolaşmış ki gitmiş satın almış. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla anı birikti bu telefonda o yüzden panik yaptım.
React dedi: Fudlarsa bulamazsın ama o her babayiğidin harcı değildir merak etme. Discord'da takılan lamerların kolay kolay yapabilecegi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler indirdiğimde bir an korkmuştum ama sizler öyle deyince rahatladım. Skibbe dedi: O kada eli ayağı birbirine dolaşmış ki gitmiş satın almış. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla anı birikti bu telefonda o yüzden panik yaptım.
Y ykalyon25 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 193 Yer Trabzon 28 Ocak 2023 #19 Benq dedi: Hocam çok fazla anı birikti bu telefonda o yüzden panik yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir bulut hizmeti ile yedekleyin de başka olayda panik olmayın bari.
Benq dedi: Hocam çok fazla anı birikti bu telefonda o yüzden panik yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir bulut hizmeti ile yedekleyin de başka olayda panik olmayın bari.
Benq Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #20 ykalyon25 dedi: Hocam herhangi bir bulut hizmeti ile yedekleyin de başka olayda panik olmayın bari. Genişletmek için tıkla... Şuanda onu yapıyorum hocam tekrarlanmaması için
ykalyon25 dedi: Hocam herhangi bir bulut hizmeti ile yedekleyin de başka olayda panik olmayın bari. Genişletmek için tıkla... Şuanda onu yapıyorum hocam tekrarlanmaması için