Discord'dan oyun indirme nasıl oluyor?

BERKAYtrk

Femtopat
Katılım
29 Eylül 2020
Mesajlar
70
Discord'da Warframe ve Paladins indirmek istiyorum fakat ikisinden de eski hesabıma girebilir miyim? 2 oyunun da kendi Launcher'i var sonuçta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa gördüm gerçekten.
normal
Hocam bu bahsettiğiniz şey Discord Oyun Kütüphanesi. 15 Ekim 2019' da kimsenin kullanmadığı sebep gösterilerek fişi çekildi yani artık Discord' da oyun indirme gibi bir şansınız yok. İlla oynadığınız oyunun Discord' da gözükmesini istiyorsanız Ayarlar>Oyun Etkinliği sekmesinden oyununuzu Discord'a ekleyip oyun oynarken durum mesajı olarak oynadığınız oyunun gösterilmesini sağlayabilirsiniz.
hayır kanka geri döndü
 
normal

hayır kanka geri döndü
Geri dönme söz konusu değil, link ile kütüphaneye eklediğiniz oyunlarınız ve eskiden Discord'dan yüklediğiniz oyunlarınız orada gözüküyor. Eskiden canınız Warframe mi oynamak istedi, gibip Discord Oyun Kütüphanesi' nde Warframe yükleyebilirdiniz ama şimdi öyle bir şansınız yok.
1618817901936.png
 
Arkadaşım Discord'un arka planını nasıl değiştirdin konuyla alakasız özür dilerim herkesten :)
youtube da birsürü örneği var
Geri dönme söz konusu değil, link ile kütüphaneye eklediğiniz oyunlarınız ve eskiden Discord'dan yüklediğiniz oyunlarınız orada gözüküyor. Eskiden canınız Warframe mi oynamak istedi, gibip Discord oyun kütüphanesi' nde Warframe yükleyebilirdiniz ama şimdi öyle bir şansınız yok.
Eki Görüntüle 981362

Kanka ben bugün Realm Royale indirdim.
 

Geri
Yukarı