Çözüldü Discord'dan Tosla bilgileri çalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HzCizis

Decapat
Katılım
28 Mart 2022
Mesajlar
395
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Discord'dan Nitro alacağım ama kart bilgilerimi bizzat Discord istiyor. Alışverişi Tosla Kart üzerinden yapacağım ve içinde kimliğim vs. bulunuyor. Bu bilgilerle Tosla kayıt bilgilerime ulaşabilirler mi? Discord'a güvenmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanlış anlamayın ancak Tosla hesabınızda 1 milyon dolar yoksa Discord gibi bir şirket sizin ne 13 liranıza ne de 134 liranıza göz koyar. 1 Milyon dolarınız var ise ve Tosla da tutuyorsanız zaten Discord'a değil kendinize güvenmeyin. :D

O maksattan dolayı değil hocam. Discord'un CEO'su önceden hesap bilgileriyle beraber uygulama satmış. Bu konuda işkillenmek gayet normak bence. Olayın 13 lirasında da kalmıyorum içinde T.C. kimlik numaram yazılı.
 
O maksattan dolayı değil hocam. Discord'un CEO'su önceden hesap bilgileriyle beraber uygulama satmış. Bu konuda işkillenmek gayet normak bence. Olayın 13 lirasında da kalmıyorum içinde T.C. Kimlik numaram yazılı.

Hocam o sadece kendi uygulamasının içindekini satar eder Tosla'yı falan karıştırmaz ki yapamaz :D eğer Tosla satarsa ayrı mevzu.
 
Sanırım ben tam olarak anlatamadım ya da siz bu metni okumadınız:

Discord'dan Nitro alacağım ama kart bilgilerimi bizzat Discord istiyor. ''Alışverişi Tosla Kart üzerinden yapacağım ve içinde kimliğim vs. bulunuyor. Bu bilgilerle Tosla kayıt bilgilerime ulaşabilirler mi?'' Discord'a güvenmiyorum.

Hocam o sadece kendi uygulamasının içindekini satar eder Tosla'yı falan karıştırmaz ki yapamaz :D eğer Tosla satarsa ayrı mevzu.

Almak istediğim cevap bu kadardı.
 
Discord'dan Nitro alacağım ama kart bilgilerimi bizzat Discord istiyor. Alışverişi Tosla kart üzerinden yapacağım ve içinde kimliğim vs. bulunuyor. Bu bilgilerle Tosla kayıt bilgilerime ulaşabilirler mi? Discord'a güvenmiyorum.

Hocam bu ne alaka şimdi koskoca şirket sizin kartınızı ne yapsın?
Tamamen güvenebilirsiniz.
 
Sanırım ben tam olarak anlatamadım ya da siz bu metni okumadınız:

Discord'dan Nitro alacağım ama kart bilgilerimi bizzat Discord istiyor. "Alışverişi Tosla Kart üzerinden yapacağım ve içinde kimliğim vs. bulunuyor. Bu bilgilerle Tosla kayıt bilgilerime ulaşabilirler mi?" Discord'a güvenmiyorum.

Almak istediğim cevap bu kadardı.

Bu arada hocam 2014 2015'te falan oy kullandıysanız büyük ihtimal tcniz geziyordur internette.
 

Geri
Yukarı