DiscordSetup.exe installation has failed hatası

DeriyamBaba

Kilopat
Katılım
27 Haziran 2016
Mesajlar
113
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bugün BF1 indiricektim Origin açılmadı. Bütün Windows C+leri silip tekrar yükledim. Sonra sorun düzeldi fakat bu sefer de Discord açılmadı. Tıklıyorum uygulamaya ne bir starting ekranı geliyor ne de başka bir şey. Sonra sildim Discord'u kaldırdım appdata ve localappdatadan da kaldırdım fakat DiscordSetup.exe installation has failed hatasını hala almaya devam ediyorum. 7-ZIP ile çıkartıp denedim bu kez de Discord'a fatal JavaScript error occurred hatası alıyorum LogFile'i bırakıyorum hata
 
Bu ve bunun gibi bazı sorunları bir kaç arkadaşım yaşadı. Onlara Discord'un Portable sürümünü kurdurttum. Portable sürümü daha stabil çalışmakta ve farklı bir yapı olduğundan dolayı, Discord STB'de aldığınız sorunu almayacaksınız (arkadaşlarım almadı net bir şey söyleyemem).

Discord PTB'yi indirmek için doğrudan buraya tıklayabilirsin ve ya arama motorunuza Discord PTB yazıp, ilk çıkan, Discord'un kendi sitesinden indirebilirsin. Ricam 3. parti bir yerden indirme.

Discord STB'yi bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp Discord PTB'yi kurmanızı öneriyorum.

Discord PTB'nin Discord STB'ye (normal Discord App) göre bazı faydaları:

• Daha sağlıklı çalışır
• Discord STB'deki sorunlarınızla (en azından hali hazırda yaşadığınız) karşılaşmazsınız.
• Gözle görülür şekilde daha az RAM, Disk, CPU, GPU kullanır. Bunu Görev Yöneticisinden kendiniz test edebilirsiniz. Portatif ismi buradan gelmektedir.
 
Bu ve bunun gibi bazı sorunları birkaç arkadaşım yaşadı. Onlara Discord'un Portable sürümünü kurdurttum. Portable sürümü daha stabil çalışmakta ve farklı bir yapı olduğundan dolayı, Discord Stb'de aldığınız sorunu almayacaksınız (arkadaşlarım almadı net bir şey söyleyemem).

Discord PTB'yi indirmek için doğrudan buraya tıklayabilirsin veya arama motorunuza Discord PTB yazıp, ilk çıkan, Discord'un kendi sitesinden indirebilirsin. Ricam 3. parti bir yerden indirme.

Discord Stb'yi bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp Discord Ptb'yi kurmanızı öneriyorum.

Discord Ptb'nin Discord Stb'ye (normal Discord App) göre bazı faydaları:

• Daha sağlıklı çalışır.
• Discord Stb'deki sorunlarınızla (en azından halihazırda yaşadığınız) karşılaşmazsınız.
• Gözle görülür şekilde daha az RAM, disk, CPU, GPU kullanır. Bunu görev yöneticisinden kendiniz test edebilirsiniz. Portatif ismi buradan gelmektedir.

Teşekkür ederim deneyeceğim fakat hatayı çözemezsem.
 
Bu sorunu bende yaşamıştım. Genelde Discord'u silip tekrar yükleyince kalıntı dosyalar kaldığı için bu şekilde oluyor. Başlangıç menüsüne %appdata% yazın. Yukarıdan AppData'ya tıklayın. Oradan Local'e girin. Discord klasörünü silin ve tekrar deneyin.
 
Bu sorunu bende yaşamıştım. Genelde Discord'u silip tekrar yükleyince kalıntı dosyalar kaldığı için bu şekilde oluyor. Başlangıç menüsüne %appdata% yazın. Yukarıdan Appdata'ya tıklayın. Oradan Local'e girin. Discord klasörünü silin ve tekrar deneyin.

Dostum kaç kere sildim yok aynı hata.
 
Logları inceledim FACEIT açık olduğundan da olabilir. Onu da kapatmayı, işe yaramadıysa silmeyi deneyin.

Sildim FACEIT'i de.
Hatadaki çalıştırılıyor dediği dosyaların neredeyse hepsi Microsoft VS Code'daki klasörün içinde bulunuyor.
Tabii, dilediğiniz gibi :) . Ancak bunun için fazla yorulmanızı istemem gereksiz uğraş bana göre, belki de daha önce çok kez yaşadığımdan olabilir.

Discord ptbde de aynı hatayı alıyorum.
Arkadaşlar konuyu hala çözebilmiş değilim bilen yok mu?
 

Geri
Yukarı